Ez ma is kiakadt
De mocsok ez az ebroki,100-ra akartam megbízást adni,de nem o.K.-ztam le,mégis bevitte...:::::((((((((
thx
Valaki egy realt plz ...
Fel kéne hívni Borost meg Bocskort ...
;)
Épp most hallagatom a műsorukat rádión a konyhában.
Eco rallyk nem merülnek ki ilyen hamar, hacsak a környezet nem lesz túl negatív, amire jó esély van, sajna.....
Jó reggelt!
Ki mit vár ma? A sávszélesítés elmaradt, vsz 97 körül nyithat, aztán a 100 alatt-felett dőlhet el a mai nap, persze álmaimban egy 103-as kiakasztás szerepel, de ujjam az eladási gomb felett lesz :))
ez a lelkesedés nem kérdezett, jött, és maxon zárt, oszt reméljük a ph értékünk reményében ki is tart még egy pár napig.
1,5misi volt a max napi ajánlat. Nagy része puffer volt, hogy lehessen tömni, lelkesedést megteremtették.
654 952 db 90 Ft
puffer +napi ajánlat kb 1.1m db volt
Szerintem a hétfő lesz a vízválasztó, addigra a hír már lecsenghet, de ha megmarad 100 felett akkor benne lehet még pár tíz pont rövidtávon is. Többet első körben nem nézek ki belőle, de nem lenne ellenemre egy kellemes meglepi sem :))
csak a móka kedvéért idézem egy korábbi tranzakciómat:
390936 2002.01.14. ECONET Eladás X 255 Ft Visszavonásig x db 255 Ft - Normál Teljesült FIFO WebBroker
nono, egy két pártot támogató gazdasági társaságnak még jól jöhet egy országos média...
Mert milyen szépen is hangozna az :
Itt az FM1 rádió. Holnaptól új műsorvezető garnítúránk , új hírszerkesztő és új zenei szerkesztő garnitúránk van...De a tulajdonosunk marad (elméletileg) ugyanaz...
kinek ne érne meg egy ilyen ajánlat 250 HUF-ot econetenként?
Ha elhinném akkor all in!!!
De vsz ez hülyeség, nincs akivel megvetessék.
bocs
ezt Te sem gondolod komolyan :)))))))
Visszatérve erre.
Ha borítanak, szvsz csak azt követően teszik, ha Balázs Csaba nem nullában, hanem némi nyerővel (+ infláció) ki tud szállni a 211-en lejegyzett pakkjából. Elvégre ő is lassan 2 éve csücsül benne...
várom a szűk ajtós történetet:)