netesek olcsóbbak, szerintem.
netesek olcsóbbak, szerintem.
olyasmi, veszek autos magazinokat is, azokban szereplő árak mennyire kközelítik a netesekét?
minden online hirdetési felületre rakd fel, vaterán, feltöltési díj, és jutalék sincs, ha jól tudom.
ez így van :) meghirdetjük aztán meglátjuk. kereskedés kb 5%ot kérne...
1-et meg kell tanulni.
Amikor autót veszel,a kiszemelt autó, az ország legjobb, legszebb, legfelszereltebb autója, amikor elakarod adni, a tiéd a legócskább, a sok extra meg,kit érdekel.....úgyis a meghirdettek közül a legolcsóbbhoz fogják hasonlítani.......:))
újat tudsz ennyiért az érdekelne :)))
1misinél többet nem bukom rajta, mondjuk úgy.
valamennyit?:D 50.000 mert két tank benzinre nincs lém abba a kocsiba:D pedig szép...
hmm 2,850eFtért hirdetem meg. Magánszemélytől, 0hibával. Meglátjuk
Kérdés, mennyiért akarod eladni?
Nekem bátran leírhatod, biztosan nem fogom megvenni:) Újat tudnék venni ennyiért, de nem nagyon szeretnék:)
benne vagyok, dobj rá valamennyit,beállsz az udvarba, és viheted a mercit.....
szerk:
Bocs, pontosítanék, iridium silver metál.......:)))
egy ezüst s500 merci szép felnikkel :) megkímélt ;)
ugyanez, csak 18400km.
Hmm KÉSZPÉNZES ÉS CSERE ÁR:2.999.000, -FT, nálam csak készpénzes van, lehet 2,8-2,85 köré lekéne hoznom, bár tetettem bele riasztót, de senkit nem izgat..:)
mi lesz a következő áldozat?
annyian jelentkeztetek, hogy drágábban adom :D
Eladó a kia ceedem, akit érdekel írjon rám privátban. 18500km lesz lassan benne. :) 1,4LX Plus 2008.06-os.
Tetettem bele ultrahangos riasztó rendszert, ez még extra. Ára 2,9millió HUF, hitelmentes.
Szervíz hibát nem talált júliusban. Hamarosan hasznaltauto.hu-ra felteszem.
Az autó készpénzes listaára 3,9millió HUF, riasztó netto 60.000Ft volt ha jól emlékszem.
Továbbra is megbízható, jó autó.
Gondolom, K1 dobogós, 150 kg -os fickó ...
;)
Én is játszanék iylet haverommal
A kulcsszó: DARPA ...
;)