Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#146089 zeeh_ Előzmény: #146059

Ebben van valami.

Ez eco múltját nézve tényleg akkor kell kidobni, amikor már mindenki hatalmas árakat mond.

Fájdalmas tapasztalat beragadva 200 felettről. :-/

#146080 Kriszti@n Előzmény: #146077

kicsit off,de én is várok már egy jó kis ötszörözős rallyra valamelyik kicsiben.régen tudott fülig érni a szám tőle napokig:D

#146059 matgab Előzmény: #146016

szerintem effektíve azzal a reklámbevétellel számolni egy beszélgetős rádió esetén, mint mondjuk a Sláger rádió zenéinél abszurd.

Én inkább, arra spekulálok, hogy anno az econet fel lett dumálva 150-ről 250-ig.

Onnan visszamászott 50-60-ig. Onnan megint fel lett dumálva kb. 200-220-ig.

Onnan esett most megint kb. 57-ig...

Tehát én bármennyire is hihetetlennek tűnik de a mai vételemet duplázva akarom eladni.

Tetszik, hogy a free-vel ellentétben a spekák még nagyon óvatos hangulatban vannak és mindenki átb@szásra gondol. Ami igaz is lesz a végén, de csak akkor amikor már mindenki 400-500 HUF-os árfolyamokat lát maga előtt 1 héten belül...

#146016 Zetke Előzmény: #145923

Sziasztok!

Annyiból vitatkoznék ezzel, hogy nem venném biztosra automatikusan a kevesebb hallgatót, lehetséges ,hogy műsorokat, műsorvezetőket is megtartanak, az embereknek az számít , amit hallanak, nem a rádió neve és tulajdonosi köre. A reklámbevétel növelése viszont kérdéses lehet, már csak azért is, mert jövőre a balos médiumok nem lesznek épp a kondérhoz túl közeli helyzetben.

#146005 Scipio Előzmény: #145999

Ma már van egy szép realizált nyereségem rajta - bár lehetett volna szebb is - a hírektől való félelem abban nyilvánult meg, hogy tdt-zni nem mertem, de a pénzem nagyja így is benne van, célár kijelölve, ha bekavarnak kivágom, legfeljebb a mai nyerő egy része bánja, olyan nagyon rosszul már nem jöhetek ki, le is kopogom :))

#146000 Alex74 Előzmény: #145997

Én pont ezért nem szálltam be - bár tudom a tőzsde nem mindig az észérvek alapján működik. Tegnap elaludtam, ma meg már elég magas az árfolyam ahhoz, hogy kockáztassak.

Majtényi lemondott, ráadásul Sólyom embere. Nem tudom...

Beálltam venni 62-re :o)

#145999 kelvin Előzmény: #145997

Nyugi

Nem lesz ilyen, aludj nyugottan, jó lesz az csak nem kell beszarni, hétfőn nyitásnál kb látod az irányt ha elkezdik venni mint állat akkor nincs gáz

Amúgy meg meghatározol egy szintet és ha alámegy dobod! ennyi

Kockázat nélkül nincs nyereség!

#145997 Scipio Előzmény: #145990

Hétfő reggel remegő kézzel fogok itt ülni és realizálok az első halvány jelre, na meg azon is izgulok, nehogy bekavarjanak valami hírrel - per, felülvizsgálat stb. - mert egy réssel le már komoly döfés lenne az amúgy is megtépázott számlámon...

#145994 Robag Előzmény: #145992

Kb erre gondoltam. :)

Ha nem kapok, akkor hiába álltam sorba, ha meg kapok a 1,5 milliós sor végén, akkor már csak jótékonykodásra lesz jó. :)

#145992 kelvin Előzmény: #145986

Nem felesleges, mert ha kapsz esetleg akkor tudod hogy kár volt mert szórják és dobhatod, tehát a brokid jól jár :-)

#145990 Robag Előzmény: #145988

Múltkor a freesofttal voltam így, épp hogy jutott 4 körül.

Másnap viszont már nem sokta mentem vele, reggel dobni kellett, hogy még nyerjek rajta egy keveset.

#145988 Scipio Előzmény: #145986

Én végül megkaptam 90-en amit akartam, izgatottan várom a hétfőt, addig meg pufferelem a 90-et :))

#145968 kelvin Előzmény: #145947

Valószínű igen mert 1,5 mióan erre várnak és a 100 feletti árra, vsz tuti a 100 feletti nyitó (hogy estem volna neki az enternek akkor)