1314-et már megkaptam, várom a többit is :)) De aztán már senki többet :))
1314-et már megkaptam, várom a többit is :)) De aztán már senki többet :))
És én???
58-64 között az netbroki omlott össze, aztán a 65-öst eladtam 0-án, mikor 62-ig visszaöntötték, majd 66-69 utolsó pillanatos visszavonás miatt csak minipakkal, 70-71 közepes pakk, 72-n újravéve, ma eladás majdnem napi minimumon, de most már a tőkém 2/3-a benne, a maradék 90-en, remélem jó hét kezdet lesz...
Ja tiszta olyan mint a phylis dolog mikor TP nyomottegy jó kis interjút, utána lett másnap 50%-os rally, de azt vissza is adta szinte.
Szvsz erre jó ez is. Bár tényleg brutális.
Tegnap már beírtam a Db számot és csak a vételi gombot kellett volna megnyomnom és..... de végül nem tettem.
Szerintetek mennyire vagyok ideges magamra?
Sajnálom a Sláger rádiót!Majd csak kiötölnek valamit,de a frekvencia miatt kevesebb hallgatójuk lesz az biztos!
Szeretem a Bumerángot!:)Elmarhulnak rendesen!
rádió sztori csak egy ok... nem emiatt van rally, csak keresnek egy kört... szóval semmi funda:)
Habár ha megtámadják a döntést, aztán pereskedés stb. még el is veszítheti, nem?
Valaki adja már el végre nekem 90-en a részvényeit, max 5-10 ezerrel állnak előttem, nincs valakinek ennek a duplája eladó ?
hirtelen azt sem tudtam milyen nap van!
atyaég,de hülye vagyok:D
Azért azt megnézném, bár 2 dolog szó ellene
1. Nem hiszem hogy támogatnák a fejesek.
2. Szombaton nem kereskedünk tudod (ez nyomósabb érv)
Ha most benyögik,hogy holnap is sávszélesítés lesz!Akkor futok egy kört kinn mezítláb!
engem nem izgat, emelkedés nagyja megvolt, apró a banké:)
Pfff Genesis rally 2.0 :D
(csak itt van mögöttes tartalom)
Akkor nem csak nekem ***** a csőrömet a 85-ön eladott pakk, de legalább dupláját vettem vissza 88-on, így már nem olyan bántó :))
nem gondoltam volna hogy a 89-es pakk,elmegy most 90-en...::))) kis pénz de jólesik....
főleg reggel amikor írtad visszaöntik... :))) Én csendesen várok.. :P Hosszú még a nap Nekem jó volt ez a 3nap :)
Mondjuk 90en ment volna el pakkom, őszintébb a mosolyom
:))
Nem volt sok belőle sajna!
Lehet korai volt eladni!
88-on visszavettem, úgy tűnik lejjebb nem akar jönni, akkor mégiscsak akasszák ki :))
szerk: 89-en rádupláztam, lesz ami lesz..
Egy párszor még az orrod alá dörgölöm a 400-amat !!!! ::))))
Bp tv:D