Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: nincs cím

#151059 Csusza Előzmény: #151053

Szerintem ennyi volt. Eleinte érdekes és jópofa volt ez az egész, de szerintem mára mindenki megunta.

Magára maradt Nagy Levi. Ha már ebből él, kicsit oda kellene figyelnie, hogy fenntartsa az érdeklődést. Tíz mondat ismételgetésével sokáig nem lehet fenntartani az érdeklődést.

Persze -mint most is- időnként valamit be fog írogatni, de csak azért, hogy a topik ne süllyedjen el.

Ha kitalálna valami újat, talán a közönséget is vissza tudná csalogatni...

Re: nincs cím

#151038 Őfelsége Előzmény: #151018

Őfelsége parancsa: meg kell tanítani Európának és az USA-nak a növekedést!

A BUX a világon leggyorsabban növekvő tőzsde!

Kb egy hete nem olvastam…

#151018 Csusza

Kb egy hete nem olvastam bele ebbe a tocsikba. (de most vajon miért tettem meg, ó én barom?)

Azt kell mondanom, nem sok minden változott, Kircsinknél semmi újdonság.

Mintha átugrana a régi lemez...

Budavári Királyi Palota

#150862 Őfelsége

Őfelsége óhaja és királyi parancsa a Budavári Királyi Palota felújítása, királyi pompájának helyreállítása!

Növekedjen a Magyar gazdaság!

#150020 Őfelsége

Növekedjen a Magyar gazdaság GDP 100000 Mrd HUF/évre!

Re: Gratuláció!

#145711 Őfelsége Előzmény: #145695

Egy igazi Magyar Hazafi saját országáról csak jót mond, hisz egyben önmagáról is beszél!

#145710 Őfelsége Előzmény: #145708

Őfelsége tiszteletben tartja álláspontját! Őfelsége csak szükséges esetekben ad parancsot, a királynak ugyanúgy vannak óhajai, kívánalmai és meglátásai mint minden más Hazafinak!

#145708 Kriszti@n Előzmény: #145707

nem kell hogy magázz,az sem kell ,hogy hozzám szólj,az meg főleg nem ,hogy felszólítgass bármire.... ez volt az 1. és utolsó kommunikáció közöttünk.

#145706 Őfelsége Előzmény: #145695

A pozitív kommunikációt jobban meg kell érteni, mivel sokkal bonyolultabb és összetettebb a hatásaival együtt! A pozitív kommunikációnak az igazságot kell megfogalmaznia előremutató módon, célja hogy a valóságot jobban és egzaktabban fogalmazza meg, egyben irányt szabva a fejlődésnek! A jó gondolat legyen mindenkor igazság! A valóságot dekomponálva részvalóságokat kapunk, melyeknek összessége alkotja a teljes valóságot. A pozitív kommunikáció a teljes valóságot fedi, azt meghaladja, egyben készteti a továbblépésre. Amikor a nemzetgazdaságról beszélünk és azt állítjuk jó, igazunk van összehasonlítva a világ összes nemzetgazdaságával. Európa összességében a mai napig a világ legfejlettebb gazdaságát jelenti, melynek Magyarország része. Nyilván Magyarországnak az USA-hoz, mint legnagyobb gazdasághoz képest van hová fejlődnie: US GDP (2008 est.) 14,29 trillió USD/év, Magyar GDP (2008 est.) 0,23 trillió USD/év, de pl. Szenegál 0,02 trillió USD/év! Azonban az EU összes GDP-t tekintve már jócskán meghaladja az USA-ét. A filozófia tudománya a pozitív kommunikáció mögött áll!

#145695 ilonka Előzmény: #145689

erről egy vicc jutott eszembe,átköltöm:

-Móricka!

-Minek mondjuk azt, amikor az ember olyanokat állít egzaktul,amik nem fedik teljesen a valóságot?

-Pozitív kommunikációnak!

Jó gondolat,de lehetne a hazugság is...

:-DDD

#145689 Őfelsége Előzmény: #145654

Őfelsége világosan elmondta, jobb kormányra van szükség és előrehozott választásokra! Ezzel együtt pozitív kommunikációt kell alkalmazni, mely kihat a kül- és belpolitikára. A pozitív kommunikáció alapja a gazdaságban is: minden jó, de legyen jobb! Tehát deduktív logikával azt kell kommunikálni, hogy a gazdaság állapota jó, de az a célunk, hogy legyen sokkal jobb, ami nyilvánvaló! A "jó" kimondása az érték megőrzését jelenti, a "legyen jobb" pedig a fejlődés, a továbblépés igényét! Direkt hatások: ha az a hír megy külföldre, hogy a magyar gazdaság állapota jó, akkor növekedik a bizalom és több tőke érkezik a térségbe! A politikus feladata mindenkor az, hogy a "jó"-t kommunikálja, és azáltal a gazdasági növekedést elősegítse. Nyilván a pozitív kommunikáció a felszín, egy védőhálót jelent, mögötte teljesülniük kell a konkrét gazdaságélénkítő programoknak: pl. a K+F növekedésének, export növekedés élénkítés, tulajdonnövekedés, növekedjen a foglalkoztatottság... (stb.)