rohadt jó!
SC-t lenyomják egyhelyeben
türelemmel várok...
Tegnap után másra számítottam én is :(
áhh ez karcsú....
Off, bocs: Tibi láttad, hogy csak 100 - 200 db-bal szálltam be(sajnos:), bár beszéltünk a téli 500 - 1000 db-okról(na, az lett volna havi kereset!). Szóval,ha a tegnapi lenne a havim, akkor nem tudnék Nálad egy tepsi hatlapost venni, mint a múltkor:)
a fák nem nőnek az égig...
Tegnap sikerült megfognom az egyetlen shortot napközben.. Ezt hívják művészetnek :))
Egyébként tényleg véletlen volt, de utólag elég mák, hogy elkaptam azt a pár percet egy 10%os OTP emelkedés mellett. 650nél már láttam, hogy nem bírja a dolgot, így időben sikerült lezárni.
Keresett még tegnap valaki shorttal?? :))
Most látom hambisok milyen szépen zártak.. Már bánom azt a rohadt profitvédő stoppot nagyon, de ne legyünk elégedetlenek:)
Csokigyáros grat a sikeres vizsgádhoz, látom sok mocis van köztünk, egyszer tényleg összezörrenhetnénk egy jó kis kirándulással egybekötve:) Jövő náron össze kell hozni:-)
Lehet hogy vissza kéne szállnom olajból hatiba? Itt legalább van társaság, ott meg csak magammal beszélgetek. :)
mindig u.az a szüveg júl. óta :D
Nincs forgalom, ilyen ez a mostani tőzsde. Attól még emelkedik
szóval rés... :))
Hello Feri...Azokat a shortokat amik még tegnap megvoltak már lezártam...egy részét rögtön reggel fél 10 kor...
a többit meg délután a nagy rallyban...
meg volt még 4-5 pakk amit nap közben zárogattam...
két pici pakk shortot nyitottam 20600 körül...hát lehet hogy várni kellett volna vele..
Mondtam én hogy jó lesz az az OTP amit 5150 -en vettél...akkor azzal szépen kerestél ma...többet mint a havi fizetésed meglehet :-))
vizsgához gratulálok...a motorról majd tegyél ám fel képeket :-))
shortot tartani :-)
ok., csak legyen meg a zsé a mocira.. :)
szerintem 10k alatt visszafordul a dow...
csak a gdp adat jó (ezt meg tudjuk hogy az állami programok generálták)...
én hiszek benne hogy a moci ára összejön a jelenlegi buxshortomból.. :)
november majd megmutatja...
Vizsgához grat!
Van pár motoros a fórumon össze kéne zörrenni jövőre.
Félek h visszafordul minden...ennyi volt a korrekció. :(
abszolut nincs forgalom odakinn...
minket jobban felcsigázott ez a gdp adat, mint akié...
"Last quarter, the economy grew by the largest amount since the summer of 2007, but there are signs that things are still getting worse."
úgy látszik csak a jó hirekre vevő a világ...
ja.
még nem vettem mocit...
majd jövőre... ha a shortom is úgy akarja...