Nem bánom mit csinálnak, csak tudjuk már végre lekereskedni:)
Nézem a grafikont és még mindig elkap a dühroham, hogy pont értem jött le, aztán pattan vissza..
Ha 620-on álltam volna, akkor tuti, hogy odáig... Rohadjon meg
Nem bánom mit csinálnak, csak tudjuk már végre lekereskedni:)
Nézem a grafikont és még mindig elkap a dühroham, hogy pont értem jött le, aztán pattan vissza..
Ha 620-on álltam volna, akkor tuti, hogy odáig... Rohadjon meg
úgynézem nem :D lassú lecsorgás esetleg....
nem akarnak ezek még esni....jól megmutyizott makroadatokkal fehúzzák a piacokat mindig...télen meg pont lefelé húzták mindig..
De, dél körül shortoltam, de az nem annyira jött össze:)
elég mókás lenne :) holnap réssel..:D
vajon most jön megint a nagy délutáni zuhanás megint ? mint tegnap előtt ?
Vszeg igen,nagy a bolondogság mindenhol,ilyen hangulatváltozást napon belül...bár gondolom a reggeli longoddal jobban jártál volna,shortot nem nyitottál sehol ma?
Herci sikítanék ha a tegnapi nagy obama gyertyát betakarnánk egy mai fehérrel :D
holnap reggel szórnám tetves longot.. nekem a bekerem ritka szar lett... még a tiednél is:D
én meg majdnem adtam 790en megint, de inkább kihagyom mert menni kell
Én 750en vettem,olyan szép zöld minden,bukec kizárt:D
grat:))
250-350-450 = eladás 650-en, de lehetett volna jobb is és tudtam, hogy lesz is, de ebbe a csapkodó világba az ember már tényleg stop nélkül nem lehet meg és most nem a barátom, de volt már, hogy áldottam azt aki kitalálta:)
Ezt is be kell írni Murphy törvényéhez: A stoppodért mindíg eljönnek és csak odáig, utána irány vissza.....
mérges vagyok a szarul nyitott longomra... türelem makkherceg...
nem :)
ráér :)
Majd ha bezárt Európa ;) Mint mindig... ;)
Az USÁnak volt egy órája elemezni az új adatokat és egy kis gap up lett sp500-on? Nem kellene már itt robogni felfele?
akkor Én már most elköszönök tőled, hogy jó szerelést :D:D