éljen a long, jöjjön a 10400-as dj,és a 30k bux!!! :)
éljen a long, jöjjön a 10400-as dj,és a 30k bux!!! :)
a várt 2,7-től volt....anál sokkal jobb a 3,5....te max mediánt mondtál a várakozásoknak...és abban is +10% sokkal jobb, főleg, mikor a többség szerint tul voltak lőve a várakozások
750 felett zár, akkor célár 21100 kb
zárta ma a shortját, aztán örül neki, semmi kül nincs :)
Ok, hogy jobb, de ez az emelkedés vajon miből jön? Melyik része ugrott meg a reálgazdaságnak és áll hihetetlen jó perspektívák előtt?
Továbbra sem látom a valós alapokat. A számokban sem. :(
Egyáltalán nem, 5200 körülről tdt longolom otíliát. De attól még csak kicsivel lett jobb az adat a vártnál.
érdekes mennyire adják hatit, kt megint szűkül... Úgy látszik ez a 7-800as régió kemény fal..
hehe :D
mondom, állandoan shortos szemüveg :)
Fogjátok fel végre, long van, és jó hírek vannak folyamatosan :)
ezért értetlenkedtél... :D 21k-t a népnek :)
most olvastam. És nem csak a vártnál lett jobb, hanem nagyon jó lett. Nagyon shortos szemüveggel néz még mindenki mindent, ez táplálja a folyamatos emelkedést... :)
mol kitört, visszavéve...
longot zártam, mol ellenállásnál, otp detto,mtel azon, igazság szerint a piac gyökér.. pasz:D
F@sza!Fotexemet,rábámat kiszórtam kb ott ahol most vannak,de reggel nem mertem semmit longolni!Basszus
Hatival meg nem akartam játszani gdp miatt!
Hogy szakadna rám az..............
kész vége..kiszálltam...egy része elúszott a nyerőnek..de legalább 8 ügyleten nyerő volt...összességben jó..
merjek -e longolni ? :D szerintem ne :-))
Most az egyszer jó irányba álltam reggel:) Meddig kéne tartani nem tudom:))
Bakker ez kemény volt,meg lett pipáztatva pár ember,én rutinból dobtam rá egy shortot.lehet kár volt :(