kép mentve emlékbe :)))
kép mentve emlékbe :)))
Nekem a mostani rally a tavalyi 120-165re emlékeztet, kb ennyit :) Ami most 85körült jelentene max. Holnap veszek még, de sajnos nincs sok...
akkor Aladáros leszek, ok? /mzx a portfolioról/ :)
Neked sok van? mit vársz a részvénytől? Mikor lesz 200? egyáltalán lesz 200? :))
jajj, de visszafogott voltál..:)
mármint? 2 számjegyű árfolyam, vagy ennyi vevő és ilyen kevés eladó?
sztm mindenki mentse el a könyvet, mert sokáig nem lesz ilyen... Talán holnap :D
:))
ezért kérdeztem én is ezt a 4000 ft-ot... bár akkor 60 millió ft-ot fizettetnék ki a kasszánál;
részemről jöhet, ha kell várok rá 3 és fél évet is :))
dehogy, ennyi alsóhangon :D szép a könyve.. :)
Az 198 milliárdos kapitalizációt jelent a jelenlegi részvényszám mellett!
Nem sok az egy picit?
krumi, hogy jött ki neked a 135?
max 2napig tartom még... holnap 75felett ráveszek, aztán stoppot beteszek :)
Milyen tervek? Mitől lenne 400ft? Pláne 4000ft 2,5 év múlva. Persze nem tiltakoznék, de totál elképzelhetetlen. :-)
Remélem nem puffereled a vételi oldalt 500k-val :))) mert már vagy 150k elment az elmúlt bő fél órában, van itt eladó is bőven, közben folyamatosan kapom a papírokat, úgyhogy holnap réssel fel!
holnap tovább fel :)
Valaki venne még itt? Én bent állok vételen kb. 20-30k lehet előttem, nem tudom miért imádkozzak, hogy legyen elég eladó, vagy ne?
Mire elkezdtem írni már egy részét megkaptam, akkor már jöjjön a többi is, hát akkor ezek szerint kevesebben voltak előttem, várom a holnapot - remélem ma nem öntik be...
Ez a szutyok volt 5500 is ??? ::)))
3900 alatt tényleg van rés ::)))))
:D:D látom átszellemültél... :) azt hiszem ma nem kell aggódnom a papírok miatt..
A hosszú csorgatásnak nagy meghúzás lett a vége!
Két és fél év múlva 4000 lesz az árfolyam. Az összes nyitva hagyott rést betölti felfelé.