"Másrészről, miután ma eladtam a ma vásárolt otp-met és Tkomomat, arra gondoltam, hogy a világbékét jelentik be ma este... "
"Másrészről, miután ma eladtam a ma vásárolt otp-met és Tkomomat, arra gondoltam, hogy a világbékét jelentik be ma este... "
Normál esetben ilyen kérdés nem szokott felmerülni :D
csak remélhetünk :))
a telkó az jelentős???
"záróban eladtam minden (jelentős) részvényt...
Holnapra kiderül, hogy megoldódott a világválság, kitör a világbéke és mindenki forintot akar venni...
Bill Gates-et megválasztják miniszterelnöknek 10 évre."
matgab
4,22millió dbos, nem rossz, bár végén kicsit sok lett az eladó sajnos.
4millió darabos forgalom, ft nap.
530??? :)
mondjuk 530 feletti záró jól nézne ki, de 525 alatti nem.. 527 se annyira szimpatikus.
szvsz is felmegy 600-ra és másnap limittel esik...
ez minden osztalék papírban így van...
de pár nap után vissza is mászhat félútra...
Értem én. De én vártam, hogy előtte felmegy 600-ra. Ott megkapom az osztalékot majd másnap esik a papír ára, de 74ft esés 12%-ot jelent jelen esetben 600ft-on
matgab tartja még a telkóját... :(((
Az osztalék nap előtt is már esni fog. Osztaléknap után meg nagyon... 74 Ft az osztalék, Józsi ebből már 50 Forintot kvázi bezsebelt, ha minden jól megy még további 50-est simán zsebretesz, majd elbúcsúzik a hölgyektől, majd az uraktól... :)
Osztalékot realizálni ezekben az időkben beragadást jelent.
De ne hallgass rám nincs telcsim, kibic vagyok.
pedig NBM megmondta neki, hogy az 530 betonfal... :)
a 74 ft az az osztalék, ami fix.. azé akinek a papír 04.26.-án a tulajdonában van...
akinek 04.27.-én van a tulajdonában az már nem kap osztalékot 2009 évben, így annyival csökken az ára..
a hozamot éppen ezért az osztalék nélküli értékre kell számolni, ami most 530-74 ft...
jövőre lesz osztalék megint kb. 72-75 ft...
:)))