:D:D:D
Nyugodtan ülni továbbra is :)
:D:D:D
Nyugodtan ülni továbbra is :)
Én hülye meg az utolsó másodpercben kivettem a vételi ajánlatom 2/3-át, amit meg 66-ért kaptam 69-en eladtam, 70-ért már 4x annyit vettem, de már 72-n el is adtam, nem vagyok normális... :))
Ezt a rallyt aug-szeptemberre vártam, kis késéssel, de megjött! :)
A tervek és kilátások alapján 135-ön kéne állnia az árfolyamnak, vagyis INGYÉÉÉ VAN MÉG MOST IS! :)))
(Ha látnátok, hogy milyen tervek vannak előkészületben, eldurranna a farkatok!)
VÉTEL EZERREL!!!! :))))
gyerekek, sírok, erre kell hazaérnem :D
Nyitás előtt 65-ön álltam,ezt ugy hívják,hogy szívás....::(((((
gondolják úgyse tudnak annyit kifizetni amennyit ígértek :D menekülnek a spexek :D
Elméletileg 77 körül a cél.......
Én meg végül csak 64-en kaptam, de sok öröm abban már nem volt, szerencsére sikerült eladnom 64-65-ön, igazából a broki járt megint jól, ha lenne 58-ról, tartottam volna, sőt most is vennék, de így max. egy minipakk ha lejjebb jönne.
szerk: ennyire azért nem kellene esnie...
hmm kicsit sok lett az eladó:) bennfentesek szórják máris... öreg baj ez..
nekem se, 58on is visszaöntésben kaptam, de mire 59re beállt 60 votl és így tovább... Mindegy, megvettem itt feljebb is.. várok
Az a dühítő, hogy ezúttal tényleg időben kapcsoltam, normál működéssel simán kaptam volna tetszőleges mennyiséget 58-on, így meg esélyem sem volt, ha az én saram lenne ok, de így...
detto erstes vagyok... Én is bosszankodom..
Én meg legszívesebben leverném az erstén az elmaradt hasznom, annyira belassult nálam a netbroki, hogy percekig tart bevinni egy ajánlatot, így is másodpercekkel maradtam le az 58-as vételről, aztán újraindítás, már 61-en volt, de a lassúság megmaradt, megint pár mp híján 62-ön sem kaptam, itt meg már nem tudom érdemes-e venni...
veszegettem is. Kitörés nagy forgalommal, klivárás.
jön vissza :-S
Nyert! :)
A táskarádióból is eco fog szólni. :)
délelőtt majdnem kidobtam a ami maradt belőle 57-en!Rávenni már nem tudtam gyorsabb volt nálam!Úgyis szoptam a mai napon más papperral.
igazad lett :)