A TA azt mondja: vétel.
A TA azt mondja: vétel.
:))
De, de :))
Nem. Csak szigorúan TA alapon :) Igaz ilyen illikvid papíroknál ez elég nagy őrültség, na de hát én elég őrült vagyok..:)) Puffer is volt, az jobban izgatott mint a vételek.
Azért bíztok benne ennyien, mert valaki belevett kevesebb, mint 2 M Ft-ért???
Na én vettem egy iciri picirit csak a játék kedvéért :)
Már 7-8 % pluszban vagyok... Felsőlimiten sincs eladó..
Remélem holnap ki is vághatom vagy 20-25 % nyerőben :)
Az érzékszerveim bejeleztek, hamarosan lesz valami a Konzummal...
nédda ezt is, már mocorog a baba :)
Gondolom valaki a General Motors-ban lévő lombárdját fedezi, ezért kényszerült eladásra a Konzumban.
Más értelmes magyarázatot itt nem látok!
:)
100 alatt...
Na...a kedvenc papírunknak is van külön topik már :-))
Jó lesz ez..jó lesz ez....csak már ott legyünk.
ha lesz egy kis nyereségem idén..akkor veszek még Konzumot még.
hihetetlen erő, napok óta tartja magát :))
Értem a célzást ...
;)
Ennek a papírnak lelke van... Pszichológiailag kell vizsgálni, és egyben tisztelettel és tapintattal, ahogy az öregekhez viszonyulunk (bármilyen szenilisek és rögeszmések is).
egy egészséges világot járt spekinek volt dolga konzumkával :) nyáron szép volt az a meghúzás...
Fél éve csináltam benne egy szép long kört ...
Százalékosan ez volt a legszebb az eltelt 12 hónapban - pozitív értelemben ...
ahogy elnézem a papír 80fele vétel 120nál eladás dominál :) rikán van benne kötés, nem figyelnek rá a spekik... Majd fognak ;)
Ezt a topikot kedvenc BÉT-es kispapíromnak, a Konzumnak szentelném. Számomra a kispapírok jelentik a tőzsdézés fűszerét, az alapanyagokat (blúket) nem helyettesethetik, de a szájam ízét ők határozzák meg.
A Konzum, mint a BÉT egyik legősibb szereplője, különös figyelmet érdemel makacs alulértékeltsége, gyenge transzparenciája, alacsony közkézhányada és ebből fakadó illikviditása miatt is. Az ilyen papírokra szokták mondani, hogy KERÜLD EL, és erre mondom én, hogy ésszel és mértékkel, de majdnem mindig érdemes benne lenni, mert BÁRMI MEGTÖRTÉNHET vele.
Sikeres kereskedést kívánok mindenkinek!