És esébe lett plusszos a kt....
Sajnos el kell menjek és csak fél négy után leszek, beállok lentebbre visszavétre aztán lesz ami lesz:)
És esébe lett plusszos a kt....
Sajnos el kell menjek és csak fél négy után leszek, beállok lentebbre visszavétre aztán lesz ami lesz:)
Úgy néz ki jól tetted nem vetted vissza. tartogatom még én is.
OTP-t kivégezték de többi nagy tartja még magát.
20,800 alatti szinteken elgondolkodnék ráadni, addig sztem nem aljkeresés a long. :)
Wauuuu..
már 32 pontot esett a határidő.. :-))
nem hittem volna hogy ennyire szakadni fogunk ma...ez már az igazi korrekció közepe :DDD
Promtnak 400 pontot kellene esni hogy törjük,sztem azért ekkora para nem lesz miután 2 bluet is csúcsra húztak,szval támaszteszt kezdődik? :D
Jó reggelt!!
Ázsiai is elég csúnyán fest..... kiváncsi leszek a minuszos kt hogy áll helyre...
21k a kulcsszint itt szvsz.
Már majdnem pánikszerűen visszavettem a csütörtöktől áthozott shortokat (600 felett rinyáltam be), de még kockáztattam egy kicsit, mert ez teljesen casinó és szerencsejáték lett és tényleg mostanában nem tudtuk átvinni a 700-as ellenálást:)
Szvsz közel voltunk hozzá, de akkor átváltottam volna longra:)
Rohadt stoppot megint nem használtam, de most örülök:)
Nem hittem a szememnek hogy másfél óra emelkedést a hambisok így be tudnak adni. Sztem Európát teljesen leszopatják ezzel a játékkal...
600 felett még ráadtam volna, de én is ellőttem minden puskaport, mint látom nem csak én:))
full kp-met shortolom
( Mivel áll a számlámon és az infláció meg a kiesett kamat jövedelem csökkenti az értékét ! )
én ma 21380-tol felfelé sok shortot nyitottam. Sajna 520-ig elöttem minden puskaport :(
Robag vállalta magára :)
van itt longos?
mert akkor SAVANYÚCUKOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
margit
:DD
És mi van akkor ha ilyen ijesztegetésekre a longosok rögtön eladnak mindent, és amiatt fog megindulni a zuhanás ?
elég magasan járunk már...bármi elképzelhető.
Nekem is gyanús a dolog, vagy az van amit mondasz, vagy a sok daytrader az első gyanús jelre kiugrál a longokból.
nekem azért gyanusak ezek a jelenlegi beleadások, mert eddig ha volt is korrekció, elég csendes volt. Most meg semmiféle falról,. csak éppen magasban lévö indexekre olyan, minta alap v. vmi nagy kitárazna mindent, teljes profitrealizálást csinálna. Minden nap egy másik...Mintha nem akarnák megvárni a falt, mert onnan úgyis bolfog boldogtalan adni fog, és akkor nem szívja fel jó pénzért az ö pakkjaikat senki. Jelenleg meg találnak elég balek vevöt, aki a maradék nymavadt 4-5% miatt vesz longot
Q2 gyorsok óta ha nap elején elkezdtek emelkedni baromi ritka volt, hogy nap végére nem voltak még magasabban. most meg 1 hét alatt 3 beleadás, ma is a nagy semmire, pénteken meg jó hírekre, érdekes, lehet tudnak esni is? :D
Kelvin:
kösz. nem láttam én sem irányt, csak futikat, daxot beöntötték bux hati meg kb 1 percig még 600 fölött volt gondoltam ezzel a giga pakkal egy kísérletnek elmegy. :D
Hát nekem mindegy mi van nem kereskedem 1 hete szinte csak várok és várok, se long se short
Egyszerűen nem éri meg olyan rángások vannak, lehet a végére megveszik vagy sem, de holnap a futik úgy is kiegyensúlyozzák lásd a pénteket és a mai napot.
Ha irányba állunk akkor majd elkezdek újra kereskedni
Nektek jó szórakozást, mindenesetre figyelemmel követem a piacot és persze titeket.
Jó szerencsét