:) most kicsit sajnálom kontraktus szám mögött nincs még egy 0 legalább. Amcsi zárásra meg lehet örülök majd neki. Alig idegbeteg a piac.
:) most kicsit sajnálom kontraktus szám mögött nincs még egy 0 legalább. Amcsi zárásra meg lehet örülök majd neki. Alig idegbeteg a piac.
szóval miattatok estünk...:)
ahogy bezártunk ezek keményen beindultak...
9850...
640-en visszanyitottam a kiütött 610-es shortot. Sajna csak 10K
Herceg itt van neked a 150-es kt...
csak előjel helyesen, vagy reciprok... :)
ha nem jön ki valami benfentes hír, akkor nem egészen értem azokat akik záróban vettek ricsit, vagy mollyt... ha minden így marad holnap jóval olcsóbban megkapták volna...
No és ki használta ezt a mai napot shortnyitásra?
Herci és Bud tudom hogy igen :D
ha ez így marad estig...és holnap reggel kis pánik lesz..akkor holnap ki***szott nagy Long Covering lesz
Szép kis bagázs van itt,egész nap csend,zárás után beindul az élet :D
Amúgy télleg marha jó egyik pillanatban veszik Mollyt+Rg ész nélkül,másik pillanatban hatit lekötik -150 al,no lássuk a 9,9e alatti Dow-t hátha az lehet ránk vmi hatással...
Egon egyértelműen fordulást fog írni holnap..majd csak figyelj :D
ez igen.
Azt tudnám ki az a vadállat akinek 41000-nél jutott eszébe a Richtert venni ilyen brutál módon. Azért ezek a néhány perc alatti 100 pötty dax mozgások sem gyengék. :D
én próbáltam kivvenni az a pici hati vételt onnan..hogy ráadjak..de semmi :DD
egyébként hatival is kéne kereskedni afterban, nem tudom miért nem lehet...
Wazzee....hirtelen rápillnatok USA SP -re....micsodaaaa!!!!! minusz ????
méghogy usa szinten nincsen mutyi ? :DDD meg hogy SP -t azt nem lehet ide-oda tologatni ? :DDDD
most már nem mondja nekem senki hogy odakinnt nincsen NYSE -szintű mutyi, mert úgyse hiszem el...
ezeket a pálfordulásokat...