Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Plus500 trader

Re: Előny és hátrány

#143363 NightLord Előzmény: #143359

Már feltünt nekem is korábban, a pontos okát nem tudom. Nem hiszem, hogy késik, talán más határidő lehet (mondjuk egy negyedévvel későbbi lejárat), azért magasabb pár ponttal (=magasabb KT).

#143359 Amatoregy Előzmény: #143358

ránéznél a stooq fce.f-re?

Akkor az késik, bár az idő szerint mégse kellene neki?

#143352 Amatoregy Előzmény: #143320

Valaki ránézne a cac40-re itt a progiban. Honnan jön ez az ár?

Sem a futures, sem a normál piac (ezek stooq árfolyamok) sem yahoo-n nincs hasonló. Mármint árszint.

#143320 monadi Előzmény: #143297

ok.az meg is volt

de most már kajak nem tudom,hogy hol a pénz

se a mb-s saját számlámon se a plus500-on.

a plus500 on azt írja ki hogy törölve !a platform működik jelen pillanatban is vannak pozízióim!

De még a rendelkezésre áll.pénzhez se adták hozzá amit át akartam rakni az mb-s számlámra.

mintha nem is lett volna

és múlt hét csütörtök reggel utaltattam az mb-s rublikában a platformon ott azt írta ki hogy minden rendben

legalább követhetném a pénz útját

aztán lehet rendben lesz csak én vagyok türelmetlen elvégre csak lóvérol van szó!

ez az első kivétes tranzim,én is ki akartam próbálni hogy kifele is olyan gyorsan megy-e a pénz mint befele...

de látom ez egy kicst nehézkesebb

#143262 NightLord Előzmény: #143257

fxpro éles szerveren izgalmasan néz ki ma reggel a CAC40. Likvidált longosok örülhetnek.

#143256 NightLord Előzmény: #143238

Nem értjük szvsz, de külföldi céggel nem árt ha az ember angolul próbál kommunikálni.

#143247 monadi Előzmény: #143239

Persze,olvastam csak azt nem értem ,hogy a monetáris előzményeknél mára mindent töröltek még a jóváhagyott letétet is.

Amúgy ,hogy megy nektek?

#143239 Amatoregy Előzmény: #143238

Kivétet akartál indítani?

Megadod a megbízást, amit két napon (tehát ha csütörtök 10 órakor adtad meg, akkor leghamarabb hétfő 10 körül lesz az mb számládont. Bár Nightlord azt írta, hogy az angol site-n 2-3 napot írtak.)

Ha elindítod a megbízást, akkor a letét kivételnél látni kell a státuszt.

Egyébként meg a tőke kezelése, kivét menüpontot olvastad?

#143238 monadi Előzmény: #143235

Köszönjük, hogy felkeresett minket.

Egyes módszerek betétek a mi program megnyit egy böngészőt, amely segítségével juthatunk el a Money Bookers helyén, akkor is, ha nem rendelkezik számlával, hogy amíg ez a site. Ha nem akar átmenni a pénz Bookers oldalon, akkor letétbe helyezi Visa vagy MasterCard hitelkártyával vagy készíts wire (a banki átutalás) kiválasztásával a lap, amely azt mondja: "átutalás" és megnyomja a gombot " küldj wire részleteket. " Ily módon a mi bankszámlaadatok lesz küldve a levél, és mehetsz a bankjával, és a betét.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha úgy dönt, hogy olyan lerakódás, úgy, hogy a Money Bookers helyén, akkor meg kell a betét teljes folyamatot az adott webhelyen. Ellenkező esetben a betét nem fog tenni, és nem a pénz átutalják.

Üdvözlettel,

György

Ügyféltámogatás

Plus500.com

ezt értitek???

#143236 Amatoregy Előzmény: #143234

Mondjuk korábban is írtam, hogy olvasd el a 61-es hsz-t. Ott mindent pontosan leírtam.

Letétet azonnal leemelték (éjjel 10 után) a visszakerüléshez pedig 2 nap kellett. A tranzakciókról ment mail értesítés is...

#143232 Amatoregy Előzmény: #143229

Szia,

nekem kerek két nap kellett (majdnem órára pontosan...) Munkanapról beszélek...

Ja lépjél be arra a mailcímre ami a Plus500-hoz tartozik.

Majd lépjél be a MB-hez tartozó mail címre is.

#143231 monadi Előzmény: #143229

A letétemet meg kb 10 másodperc alatt leemelték ciprusról!

Persze a befizetés az könnyű de már kifele nem nagyon megy...

Majd meglátjuk

#143229 monadi Előzmény: #143227

Úgy sem jó már próbáltam!

DE a kivétem sem jön át amire csütörtök reggel adtam megbízást...az mb-re

Ezt leírtam az előbbi bejegyzéseknél.