Már korábban írtam, hogy az "Y" hullám korrekciós "B" hullámát építjük, ezért nem csak "zászló" hanem háromszög is lehet a "B" hullám.

A "B" hullám után öt hullámos "C" fog lefelé futni.
Már korábban írtam, hogy az "Y" hullám korrekciós "B" hullámát építjük, ezért nem csak "zászló" hanem háromszög is lehet a "B" hullám.

A "B" hullám után öt hullámos "C" fog lefelé futni.
Sziasztok, jó reggelt!
Áttöri és esünk, - vagy megyünk még egy kört?

Köszönöm az infót. Beismerhetnék már egyértelműen, hogy mindent rosszul ítéltek meg és tehetnék már végre érdemben a dolgukat, ahogy kell, de ebben valószínűleg nem kellene reménykednünk.
Lagarde: Várjuk meg az euróövezeti inflációs adatokat július 1-jén / Fed Powell: Értse meg jobban, milyen keveset tudunk az inflációról. /
ECB Lagarde: Az EKB nem egyedül ítéli meg rosszul az energiahelyzetet. Mi voltunk az elsők, akik elismerték
Fed Powell: Mire az inflációs várakozások lehorgonyzódnak, már késő lesz.
Fed Powell: Ketyeg az óra. Rossz kockázatkezelés lenne azt feltételezni, hogy az inflációs várakozások horgonyozva maradnak. Fed Powell: Természetesen fennáll annak a veszélye, hogy túl sokat teszünk, de a legnagyobb kockázat az, hogy nem tudunk harcolni az infláció ellen
Kérdés, hogy hogyan állnak a piacokhoz. Ha nem érdekli most őket a tőzsde, akkor keményebb hangvételt is megüthetnének.
Nagyra értékelném, ha bejönne. Aztán, ha a shortjaimat zártam, rallizhatna fel (csak kérdés, hogy mi végre).
15 órakor mindkettő
ECB President Lagarde Speaks
Fed Chair Powell Speaks
Sokéves statisztika kimutatta, hogy a legtöbb munkabaleset hajnali 5-kor történik.
Sziasztok, jó reggelt!
Sajnos nem jelent meg, pedig nagyon vártuk. Nem mentetted el a gépen?
Sziasztok!
Hajnal 5 órakor csináltam egy jó elemzést. Ezek szerint nem jött át. Még egyszer nem fogok megint neki.
Köszönöm!