Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#142727 kerikoma Előzmény: #142711

Igen én is így vagyok, az a lé nekem se jött vissza, sőt nagyon nehezen és nagyon kis léptekkel hozogatom vissza sajna, már ha visszahozom. Állítom, ha most ellenkező irányba állnék, tuti, hogy már 500 ponttal lentebb lennénk:))

otiliánkat nem lehet megtörni és kész.......

#142711 akpo7 Előzmény: #142696

Sajnos az akkori atvitt pozi nekem sem jott jol. Csuszdara ultem es azota sem jott vissza az a zse, ami akkor elment.

Az igazi irany eldontese sztem nem 2 nap lesz, de en a shortban jobban hiszek tovabbra is. Az USA gyorsok azt mutatjak sztem. (Bankok nyeresegevel nem foglalkozom, az ugyis elszall hamar. :) )

#142703 kerikoma Előzmény: #142696

Az egy gyönyörű nap volt. Több, mint 1000 pont az ellenkező irányba:( Pffffffff

Németeket elég jól gyűrik, remélem megnézzük a 21-et közelről:)

#142696 Waszeitung Előzmény: #142687

Sáv alján vagyunk,nagy biztonásggal csak akkor short ha ezt töri,én 60percesen egy árbocszalagot is belelátok,usának 2 napja van eldönteni az irányt,én a múltkori hosszú hétvégén csúnyán befürödtem az átvitt pozimmal...

#142687 akpo7 Előzmény: #142664

Nemtom, futures-ek alapjan esely van akar egy gap down USA nyitora. Igazabol a tegnapi long is csak azert volt, mert szep gyertyat rajzoltunk a nap vegere + shortjaim melle gondoltam kelleni fog, mert a Beige book-ban mar feltamadasrol fognak harsogni.

#142685 BudFox Előzmény: #142664

Németek a mélyben tanyáznak..le fogják húzni USÁT is nyitásra../ - kor...

én rádaok inkább még ha picit fejlebb jönne

#142664 Waszeitung Előzmény: #142656

Támaszközelben nyitottunk,úgy néz ki meg is vették,gondolom usákia is korrigál a tegnapi -1% ből.

#142656 akpo7 Előzmény: #142636

Megmondom oszinten, h. rosszabbra szamitottam. Kiugrottam a longbol, amit zarni kellett volna tegnap zaroban.

A masik szla-n indotott shortokat tartom.

#142636 kerikoma Előzmény: #142622

Jó reggelt

Kiváncsi vagyok a mai napra, lehet, hogy jó fele állok egyszer végre:) De azért fel vagyok készülve mindenre. Volt már rá példa elég sokszor, hogy mégse az történt, amit a józan ész mondott....

Bud vértezd fel magad:-)

#142622 Waszeitung Előzmény: #142619

Fedezve van a jövő hét is :D

Eur/usd , oil kitört,utána visszateszt (bezúg)nyögvenyelősnek láccik a lefelé még most is...no majd möglássuk amcsik kedvét,léptem jóéjt a baglyoknak is!

#142619 Kissherceg Előzmény: #142617

lekötés után nyomtam az entört 500ra, hogy mehet. Gondoltam 100as kt belefér, cserébe prompton long nyitásra :D ...

#142617 Waszeitung Előzmény: #142588

Magyar piacon "általában"észre lehet venni ha amcsiban gebasz készülődik,adnak bennünket,de most az uccsó percekben volt eladás...nem hinném hogy véletlen.

Mindenesetre kíváncsi leszek hogy mi lesz velünk a történet mert eléggé fogják a kezünket,ha törjük azt a szintet amit nem sikerült múltkor akkor dobni kell rá pár lapáttal.... földet,shortot,ami van :D

Herci Te azért adtál rá mert láttad a lekötést vagy rutinból?

#142593 Kissherceg Előzmény: #142588

feltűnhetett volna már... holnap plusszos futi és annyi az esésnek... :) Mondjuk ázsia még köszönhetne délre...

#142549 _pda_ Előzmény: #142542

mingyá hozok egy népszava kalapácsot és beverem az első szeget a bika koporsójába :))

no, majd reggel meglátjuk ;-)

záróra még csinálhatnak egy dojit ezek az aberáltak ebből a "mesterműből" :DD