Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

hahaha

#1421016 Spade Előzmény: #1420961

hahaha a zukránok már adogatják elfele a nyugati különösen a finom amerikai cuccosokat, sziriában idlib-ben tüntek fel a javelin páncéltőrő és más rakétarendszerekek.gondolom a drónokat is szórják kifele csak a nehéz vasak maradnak majd hszen kár lenne h a zoroszok kezére kerülne bármi :) Így aztán mindenki szállíthat nekik ezerrel, a zoroszokat nem tudják vele megverni de végtelen mennyiséget el tudnak pattintani a zukrán oligarchák a közel-keleten.

Azé kivi leszek mennyire lesznek idegesek a törökök mikor javelinekkel törik majd a török pácélosokatr a kurdok :)

Nagy ár lenne ha csak a …

#1420961 Ibiza Előzmény: #1419827

Nagy ár lenne ha csak a szavazat számítana. Én ezért nem gondolom. Hatalmas ár az őslakos fehérek körében, magasak a társadalmi- és költségvetési költségek.
Egy nagy muszlim kolónia előbb-utóbb kitermel egy saját jelöltet és már el is ment a téma.

Igen, az őslakos dolgozó lakosság bezsarolása egy lehetőség de pl bármikor elmehetnek egy másik eus országba pl hozzánk.

Biztos ezeket az érveidet is át kell gondolni de nem túl erős cél.

Ha engem kérdezel, Mars …

#1419909 TrendMan Előzmény: #1419827

Ha engem kérdezel, Mars kolóniát szeretnének létrehozni, majd később tömeges kitelepülést a Marsra.

Ott is szükség lesz majd melósokra ...

mi a cél? A bevándorlók …

#1419827 matgab Előzmény: #1417851

mi a cél? A bevándorlók alapvetően baloldali szavazókká válnak. Dolgozni nem akarnak, szociális juttatások (ígéreteit) akarják.

Üveggyöngyökért cserébe hatalomra juttatnak bárkit. Azaz inkább a baloldalt, aki nem nemzetekben, családokban, nemzetállamokban gondolkodik, hanem internacionalizmusban, társadalmak egyénekre való lebontásában (akik aztán egymagukban védekezésre képtelenül, kiszolgáltatottan fognak a nagytőke számára hasznos rabszolgaként dolgozni (mármint nem a bevándorlók, hanem a társadalom maradék 60-70%-a) és vásárlóként is ki lesznek szolgáltatva a nagyvállalatoknak (pl. bankokkal , áramszolgáltatókkal, telefontársaságokkal stb stb) .

Gyakorlatilag megvalósul a cionista elit korábbi célja- csak nem a kommunizmus formájában, ahol erőszakkal szüntették meg a kisemberek vagyonát és de jure kényszerítették az embereket az állammal való együttműködésre, hanem egy tőkés - kapitalista rendszerben hoznak létre olyan játékszabályokat, amivel a társadalom többségét olyan helyzetbe hozzák, hogy kénytelenek a puszta megélhetésükért mókuskerékben pörgetni a profitot a nagytőke számára.

mesebeli ereszkedés:

#1419280 Fornit Előzmény: #1419132

Én is jártam egy ilyenben, az "csak" 60 méter mély volt. Kötéllel engedtek le egy beleülős hámban. Az egyik legparább másodpercem az életben az volt, hogy elléptem a sziklapárkányról.

A víznyelő aljában nyílt egy nagy barlang, ami elvezetett egy másik, szűk nyílású víznyelőhöz, ahol bizonyos időben besüt a nap, és a sugarak megtörnek a lenti párán, vékony függőleges csíkoknak látszanak.

Lefelé kb ketten eresztettek (engem meg még valakit), felfelé kb 16-an húztak.

Index - Belföld - Veszpr…

#1417851 Ibiza

Index - Belföld - Veszprémy László Bernát: Egyre kilátástalanabb a nyugati zsidóság jövője

lehetett tudni, hogy a tömegesen bevándorló muszlimok nem annyira rajonganak a zsidókért. Vagy ez is a terv része? Őjraindulhat a holobiznic?
Mert máig nem értem mi a célja ennek az ellenörizetlen betelepitésnek.

- Klimakatasztrófa közeleg?
- janicsár képzés? mert maguktól ezek nem fognak gyárakban szakmunkát végezni, sőt még a nyelvet sem tanulják..majd a második generáció? ott van a török példa, már a 3-4. generáció nem illeszkedik be.

Meglepően jól alakult a …

#1417552 Ibiza

Meglepően jól alakult a német export áprilisban - Portfolio.hu

A Németországból az Egyesült Államokba irányuló kivitel havi szinten 7,7 százalékkal, 12,6 milliárd euróra nőtt, míg Kínába 4,5 százalékkal, 8,7 milliárd euróra csökkent. Az Egyesült Államokból származó német behozatal 1,2 százalékkal, 6,7 milliárd euróra csökkent, míg Kínából az import 12,3 százalékkal, 18,4 milliárd euróra emelkedett.