Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#141586 Ricsi Előzmény: #141583

Már mondtam, drukkolok neked, csak legyen ugyanekkora türelmed lefelé is. Én is shortban vagyok, de utalás helyett megpróbálom, hogy amikor úgy látom, átfordítom az egészet longba, és ha nyerek 200 pontot, az 400, mert kerestem 200 longot, és a shortom sem vitt pénzt 200 pont felfelében.

Azért így is kell finanszírozni:)

léptem és csak utalok a …

#141583 Csokigyáros

léptem és csak utalok a változtó letétre, jó bohóckodást nektek... :)

Re: Gl

#141581 Csokigyáros Előzmény: #141576

ja, és a cégek nagy %-a tönkrement... a vállalati szektor is gáz...

szerintem akinek jól megy, annak nem kell hitel, akinek meg kell, az előbb-utóbb bedől...

csak az eu-s támogatások refinanszírozása jó üzlet... az biztos...

#141576 Ricsi Előzmény: #141563

A vállalati szektor is gáz szerintem, de nem látok bele.

A hitel az árbevétel x %-a. Az árbevétel az elmúlt 1 évben csökkent, így a kihelyezhető hitelek is.

Re: nincs cím

#141573 Csokigyáros Előzmény: #141561

ja és természetesen poziból emelve folyamatosan emelik a célárakat, és újabb és újabb long pozira bíztatnak mindenkit, és most meg is tudják indokolni, hogy féléve folyamatosan emelkedik minden...

de hát a fák nem nőnek az égig...

#141565 Csokigyáros Előzmény: #141559

mert az ingatlan nem finanszírozható egy banknál sem...

csak projektet finanszíroznak...

az ingatlannak önmagában nincs értéke...

én meg azt látom, hogy a…

#141561 Csokigyáros

én meg azt látom, hogy a befektetési bankárok, biztosítók büszkék arra, hogy visszanyerték azt a pénzt, amit a válság miatt elbuktak... szóval jöhet a prémium, meg persze ha valaki elindítja a realizálás.. és hát akkor beindul a dominó effekt... és hát senki se akar kimaradni... és hát azt láttuk, hogy usa forgalom mellett esik, forgalom nélkül emelkedik...

itt szvsz csak az a kérdés ki, és mikor löki meg az első dominót...

#141559 Ricsi Előzmény: #141551

Hát, én az ingatlanosoktól hallom, alig lehet lakáshitelt felvenni. De a te szakmád, neked elhiszem:)

#141551 Amatoregy Előzmény: #141547

mit?

Kilincselnek az ügyfeleknél, hogy vegyenek fel hitelt. Még a pályázatot is megírják helyette (az ügyfélnek csak alá kell írnia... )

:DD

#141547 Ricsi Előzmény: #141544

Itthon is pont ez a helyzet, csak már kezdjük elfelejteni pl a MOL közkézhányadát. Vagy, hogy az OTP mit is csinált valójában azzal a rengeteg pénzzel, amit mostanában kapott. EBRD, bankmentés, EU hitel.

Mert ki nem helyezte, az biztos. Hitelt kapni ma legalább olyan nehéz, mint a 90-es évek közepén.

#141546 Amatoregy Előzmény: #141541

ez már majdnem olyan mintha azt számolgatom, hogy ma veszek otp-t és 6600-on milyen sokat nyerek... :)

Mondjuk most nincs rv pozim, de a ft se normális....

#141544 Csokigyáros Előzmény: #141541

fedezetlen dolcsiból vesznek tőzsdén jegyzett cégeket?

ja, de csak termelő, szolgáltató céget vegyenek, mert nulla-értékű, kozmetikázott bankok semmit sem érnek... bár ha nullán veszik...

ez ok. de itthon??? tudom....

#141541 Ricsi Előzmény: #141538

Tegnap OTI topikban leírtam, a virtuális pénzből most csinálnak valósat. Húznak-húznak, és majd egyszercsak beöntenek. De csak akkor, ha a virtuális pénzt elkezdik kivonni a parkettről.

#141537 Ricsi Előzmény: #141534

24K

Aki kevesebbet mond, az nem látja, mi folyik itt. Persze a belpolitika bekavarhat, de én karácsonyig most felfelé várom.