hát az égig!!!
a jenkik veszik az iphone-t, ezért nagy lesz ma itthon a boldogság...
hát az égig!!!
a jenkik veszik az iphone-t, ezért nagy lesz ma itthon a boldogság...
Ma csak úgy. De tegnap csak az utsó fél óra pörgött, előtte nagyhalál volt:)
No lássuk:tegnap ment usákia 1% ot,mi erre gyorsan belehúztunk 1% felett,ma vajon mire lesz a bodoccság...
Tényleg derék. :) Volt longod ma?
Én nem adtam oda ennyiért.
Viszont kezdenek már solar elvonási tüneteim lenni. :)
a vásárokon viszont nagyon jól beindult az eladás....tegnap is megrohamozták a boltot :D
Várjatok..egy jó sztorit azért leírhatok ide...talán Herceg nem moderál ki érte :D
a pápai lomi piacon voltunk..és az remek piac...a romák mindent megvesznek ami csak van..enni szeretnek..
de most csöpörgött az eső..és egyik lomis panaszkodott a kollégájának a büfékocsi előtt : .-))
- Há testvír..má' megint esik ez a francos eső...ma még tán 2.000 forintot se árultam...
- Há' ez van....azért nem kell panaszkodni...de másból is van ám pénz....csak sokat kell szopni érte....gyáááh...háhá.
- :-)))
és nem csak a vidék...
most felszámolásokba segítek be... szörnyű kintlevőségek vannak...
szerintem ha most mindenkinek ki kellene fizetnie az adósságát, akkor Mo-on kb. 20% tudná, de gyanítom hogy a jenkik is 50% alatt maradnának...
ez a keserves, ezért nem értem a 10k feletti dow-t...
Igen...pont erről van szó...olyan szegénység van hogy az szinte tapintható...
A mozgó elárúsító kocsinkat most indítottuk be a héten..és elmentünk jópár faluba eladni....
Ne tudjátok meg hogy micsoda házakban élnek egyesek...majdnem összedől a ház, rájuk szakad, meg elhanyagolt...a legtöbb ilyen egyablakos vályogház....stb...csak nyugdíjasok...szegény faluk..a legtöbb...
40 évvel le vagyunk maradva
annyira le van pusztulva a vidék hogy szégyenletes.....akkor mire föl ez az optimizmus ?
Bámulatos hogy usában még mindig ekkora erő van...nézem hati is 470en zárt,brrrr....
nem az a lényeg hogy az elemzők mit hisznek...
az a baj, hogy ennek a reálgazdasági vetületét nem látom a mindennapjaimban...
USA nemnormális megint...long továbbra is....én nem tudom hogy lesz -e valamikor normális korrekció -e ?
ezt semelyik elemző nem hitte volna hogy idén szinte folyamatosan emelkedünk..a semmire..
derék zárás... örvendek :)
Szép kis rángatózás alakul itt a végire. :)
Valahogy az az érzésem, hogy át kell vinnem a mai longjaimat.
persze...már beharangozták hogy Dow jones következő szintje 10.400 ..és hüje hambiék ha ezt meghallják addig emelkedniük kell, mert alatta olcsó...
ilyen gazdasági válság még nem volt hogy a közepén majdnem a válság előtti szintekre menjen vissza az ár azt lefogadom..legalábbis az 50-70 % -ra..
pfff...már vége is az esésnek ? SP csinált egy nagy fehér gyertyát..erre mi megint a maximumra megyünk...nem lehet igaz....nem akar ez esni még...
Sztem nagy esésre ne számíts,baxnak adni bennünket...
:)) Most már tényleg ereszkedtek egy minimálisat, de amikor írtad, akkor még erős képzelőerő kellett hozzá.
Gondolom csak illedelmesen aláállnak a prompt pénteki záróértékének. :)