tömnek, mint állat
takaréklángon égetni?
Mit a Cash-t? Mert ők úgy égnek már, mint a Reichstag
2800-ról 620, micsoda értékteremtés)))))
és még egy téglát sem vettek
Újabb kulcsszavak kerültek bedobásra. Ezek a következők:
- Obama
- nagymama-cég
- takaréklángon égetni
Emellet a hagyományokhoz hűen ezen a közgyűlésen is leszögezték, hogy:
- úgy tűnik, találtak befektetőt, de még nem nyilatkozhatnak róla, hogy ki az
- az építkezés egy hónapon belül indul
- a részvényesi értékteremtés útján fognak járni a továbbiakban is
Legalább tudtál figyelni :-)
És esetleg lenne kedved mesélni nekünk?
MI hogy miért hány óra? :-)
Melinda nem volt ott, unatkoztam végig a közgyűlésen.
van olyan máshol is a való világban, hogy a felértékelés előtt átveszi a hatalmat a vevőjelölt 0 db rv-nyel????(((((
A közgyűlésnek megfelelően megy is fel az árfolyam.
(Nem várom 700 fölé, kint még mindig 2 euro)
Majd ha a cég elhúz a bétről. ahol semmi keresnivalója...(((
1 fő bérelt iroda nélkül, meddig lehet visszafogni a céget?
Ex, látod, Egon már feladta a harcot, te mikor teszed ugyanezt? :)
Én is szoktam a XXIV. századi rokonaimmal kommunikálni, de folyton csak tiszta vízért, és levegőért rinyálnak! Azt mondják, azért qrva szar nekik, mert nem vesszük komolyan azt amit kellene!
Láttátok Egon mai szösszenetét?
"Szép példa arra, hogy a three white bearish gap megjelenése után mi következik...
A továbbiakban ezzel a papírral nem kívánok foglalkozni: aki ebbe nyúlkál, annak úgyis mindegy, hogy mit írok: az sem fundamentális, sem technikai elemzésekkel nem törődik..."
http://freepeti.equitas.hu/q/122198/index.htm
;-)
"Sajnos néha összekeverik a Genesis árfolyamát a gdanski szippantókocsik járatsűrűségi időadataival"
.
azé hasonlóság is van Krumi a szippantó kocsi járat és a geni árfolyama között :). Ha rossz a ritmus és lemarad az ember a szippantó kocsiról könnyen nyakon önti a x@r ahogy a geninél is :)
Gondolat-átvivő-kézikészülékkel értekezem XXIV. századi rokonaimmal, és tőlük kapom a szükséges információkat.
Sajnos néha összekeverik a Genesis árfolyamát a gdanski szippantókocsik járatsűrűségi időadataival... Node, kérem szépen, ez is benne van a pakliban, aki nem vállalja a kockázatot, az nem tőzsdézzen!
:)