Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

xxx

#1414836 Spade Előzmény: #1413837

Ne butáskodj már, te nem voltál gyerek ? :) Mégis hogy drukkoltatok az isis foci,kézi,kosárcsapatotoknak ? Nem volt fújolás ? Na neeeee

Itt van a Fidesz-KDNP át…

#1414277 walex

Itt van a Fidesz-KDNP átnemháríthatónemmegszorításainak 2022-es verziója, abból is az első rész. Azért első, mert ez szerintem még nem lesz elég a lyukak betöméséhez. A fostenger eltörléséhez, amibe belelavírozták magukat és az országot.

https://kiszamolo.hu/itt-vannak-a-kulonadok/

xxx

#1413871 Koffein Előzmény: #1413837

Mostanság milyen érzékeny a focis világ... amikor az angolok szétverik a fél várost, az úri viselkedés, de ha a magyar szurkol és beszól az ellenfélnek, akkor az undorító, na meg a gyerekek pfujolása miatt kaptak ki.. na ne vicceljünk...

Abban egyet értünk, hogy nem így kéne szocializálni a gyerekeket..

Van banne rafko

#1412490 Koffein Előzmény: #1411998

Ez minket is érinteni fog, nem csak a szlovákokat...

OMV miatt a magyar piac is túlterhelté válhat, sorok stb... a szlovák piacra is ezt írják... faxa nyár elé nézünk...

Ha jön EU-s lóvé, akkor …

#1410615 walex Előzmény: #1409422

Ha jön EU-s lóvé, akkor a korrekció se tart sokáig, mert aki lemaradt, ott kőkeményen váltani fog.

Fidesz elbszta, nem kicsit, nagyon. Ez az árfolyam szimpla árulás.

A funok még nem látják be, pedig látják a boltokban a brutális áremelkedést.

2009-ben voltam először …

#1409544 Fornit Előzmény: #1408759

2009-ben voltam először Thaiföldön. Akkor 1 THB 5,5 ft volt. Most 10,72. Onnan nézve már lefeleződött a pénzünk 13 év alatt.

Az egész tőzsdéből is a legjobb döntésem az volt, hogy 2013-ban leálltam a béttel, és a pénzt 224 alatt átváltottam $-ra. Azóta úgy 65%-ot erősödött.

Attól tartok, nehogy a török útra lépjen a forint.....

persze, a háború kitörés…

#1409422 Koffein Előzmény: #1408759

persze, a háború kitörését követően én is ezt mondtam asszonynak, váltsa át a megtakarításának a 80%át... elsunnyogta, most meg hisztizik, mondjam már mikor váltsa, mert már mindjárt néccá...

400at még védi a jegybank, ha sikerül kiegyezni, jön eus pénz, akkor jöhet egy visszakorrigálás 370környékéig.. ha nem, akkor a 4xx lesz az új 3xx...

Az Egyesült Államok nyilvánvalóan tartja magát ahhoz az irányelvhez, miszerint az utolsó ukránig harcol Oroszországgal

#1409413 Koffein Előzmény: #1408450

s még így is elveszítették ukrajna 20%-át

https://kiszamolo.hu/mag…

#1408759 walex

https://kiszamolo.hu/magyar-euro/

Látszik a kommentekből, amit már én is kezdek látni a környezetemben. Megkezdődött a lakosság körében az átállás forintról euróra, ha már a Fidesz mindenáron a forintgyengítő úton akar menni a török/argentin példa mentén.

Tovább rontják a PEMÁP-ot is, már csak EU infla +0,25% lesz. Gondolom, ezt vette a nép inkább, a forintosat meg kevésbé és dobálják el gőzerővel a szuperállampapír MÁP Pluszt.

Az Egyesült Államok nyilvánvalóan tartja magát ahhoz az irányelvhez, miszerint az utolsó ukránig harcol Oroszországgal

#1408450 Ibiza

„Úgy véljük, hogy az Egyesült Államok céltudatosan és buzgón olajat önt a tűzre. Az Egyesült Államok nyilvánvalóan tartja magát ahhoz az irányelvhez, miszerint az utolsó ukránig harcol Oroszországgal

Az orosz külügyminiszter szerint az EU-ban vannak „épeszű politikusok”, akik értik, hogy a Nyugatnak nem szabad belefolynia a harcokba (nepszava.hu)