Térdeljenek azok, akiknek gyarmataik voltak és rabszolgákkal kereskedtek...
Térdeljenek azok, akiknek gyarmataik voltak és rabszolgákkal kereskedtek...
ne feledjük a térdelés a feketék elleni diszkriminációról szól. Sokan azért nem támogatják ezt mert az általános diszkrimináció a probléma. Ebben a feketék is benne vannak akik azért bántanak valakit mert fehér.
Próbálják összemosni de ez nem az.
próbáltam berakni ide egy példavideót
beirtam a google keresőbe? feketék bántanak fehér lány
a kereső ezt irta ki:
A keresőkifejezés („feketék bántanak fehér lány”) találatait elrejtette a Biztonságos Keresés funkció.
Ha látni szeretne találatokat
persze nem lehet kikapcsolni a biztonságos keresést
Igen, Kövesi dicsérte Mo.-t, miközben a lengyelek, szlovénok, spanyolok nem adnak ki minden adatot, amit kérnek.. ezek szerint Polt Péterünk mindent kiad az eu ügyészeinek...
Ne butáskodj már, te nem voltál gyerek ? :) Mégis hogy drukkoltatok az isis foci,kézi,kosárcsapatotoknak ? Nem volt fújolás ? Na neeeee
Itt van a Fidesz-KDNP átnemháríthatónemmegszorításainak 2022-es verziója, abból is az első rész. Azért első, mert ez szerintem még nem lesz elég a lyukak betöméséhez. A fostenger eltörléséhez, amibe belelavírozták magukat és az országot.
EU ügyésze szerint jól viselkedik Magyarország, de a Szlovénokkal, Lengyelekkel több probléma van...
Mostanság milyen érzékeny a focis világ... amikor az angolok szétverik a fél várost, az úri viselkedés, de ha a magyar szurkol és beszól az ellenfélnek, akkor az undorító, na meg a gyerekek pfujolása miatt kaptak ki.. na ne vicceljünk...
Abban egyet értünk, hogy nem így kéne szocializálni a gyerekeket..
Érdekes egyébként, hogy a gyerekeket vajon ki idomította be a pfújolásra vagy a tanárok búúztak vagy hogy történt ez az egész?
http://tozsdefigyelo.com/forum/update-post?id=1412...
Összességében szerintem elég gáz, hogy a 14 év alattiak már magukba szocializálták ezt a viselkedést.....
Ez minket is érinteni fog, nem csak a szlovákokat...
OMV miatt a magyar piac is túlterhelté válhat, sorok stb... a szlovák piacra is ezt írják... faxa nyár elé nézünk...
https://piacesprofit.hu/gazdasag/az-orosz-olajemba...
Szopatjuk szlovakokat?
Hát,ha ez tényleg így lesz, akkor lehet sorban állni az üzemanyagért és várni a kamiont, mire az meghozza a kútra, mint régen anno.
Ha jön EU-s lóvé, akkor a korrekció se tart sokáig, mert aki lemaradt, ott kőkeményen váltani fog.
Fidesz elbszta, nem kicsit, nagyon. Ez az árfolyam szimpla árulás.
A funok még nem látják be, pedig látják a boltokban a brutális áremelkedést.
2009-ben voltam először Thaiföldön. Akkor 1 THB 5,5 ft volt. Most 10,72. Onnan nézve már lefeleződött a pénzünk 13 év alatt.
Az egész tőzsdéből is a legjobb döntésem az volt, hogy 2013-ban leálltam a béttel, és a pénzt 224 alatt átváltottam $-ra. Azóta úgy 65%-ot erősödött.
Attól tartok, nehogy a török útra lépjen a forint.....