Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Compare.afl

#145655 _pda_ Előzmény: #145025

khmmmm..., neked sikerült letölteni?

"The file link that you requested is not valid. "

Re: nincs cím

#141073 apafi Előzmény: #141070

Igazad van. A fórumot nekem is sokszor kidobta a gugli, gondolom illetékes elvtársaknak is.

Okosítást priviben is szívesen fogadnék. Amíg nem tudok biztosat, nem merem használni a letöltést.

A réses afl-re jöttek az előző hsz-ek, vagy az AQ-ra? A rés továbbra sem műxik normálisan.

AQ helyett fiam összetákolt egy kis progit, ami leszedi a kipipált rsz-ket a Yahoo-ról, igaz még importálni kell, de már így is gyorsabb, mint totál manuálisan.

#141070 _pda_ Előzmény: #141049

rosszul gondolod, mivel verziókról tettem említést :))

nem akarnám publikusban megtárgyalni a témát, mert a gugli elég jól hozza a fórumot, TJ sem hülye, h ne keresne rá a történetre

gondolom a történések kivátó oka is a program reccsentésének, fórumokon való nyilvános kitárgyalása volt ;-)

#141049 apafi Előzmény: #141026

Gondolom ez a réses afl-re vonatkozik. Azt látom, hogy a zolikazolika által leírtakban, hiányzik egy pontosvessző, de pótolva is csak RemegoKéz által linkelt képű chart jön be. A turkáláshoz egy kis pontosítást, ha tudnál adni!

Előre is köszi!!!

AQ-t használ valaki úgy, hogy az ami-ja nem zuhan össze? Én nem merem használni, de nagyon egyszerű volt a letöltéshez. Esetleg helyette valami más?

És még annyi, hogy ha ki…

#138903 Kusti

És még annyi, hogy ha kilépek akkor jelzi, hogy elmenti a beállításokat, de ha ismét belépek, akkor újból elkezdi betölteni ugyanonnan az adatokat. Nem marad meg a bár előzőleg betöltött chart.

Sziasztok! Az Intreacti…

#138902 Kusti

Sziasztok!

Az Intreactive Brokers-sel (TWS) használom az Amibrokert már egy jó pár hónapja és most olyanokat csinál, hogy csak szakaszosan hozza be az adatokat. Állandóan újra kell kapcsolódni és backfill-elni. Nem tölti be a teljes chartot. Az API jól be van állítva. Az adat megfelelően jön a TWS-en. Tehát csak az Amival lehet a baj. Az SP500 intraday jól megy, de ha nagyobb időintervallumot akarok nézni, akkor állandóan megakad az adatforgalom.

Tudja valaki, hogy ez miért lehet?

Köszönöm

Kusti

Nem tudom kinek,hogy meg…

#136748 apafi

Nem tudom kinek,hogy megy az ami-ja. Nekem az 5.1-es még megy -kopp-kopp.

AQ nincs felrakva, registryben minden AQ-ra utaló / TJ-ben/ kitörölve, Win-ben hosts átírva, tűzfalban broker.exe stoppolva.

Sűrűn mentegetek is, meglepődve láttam, hogy lazán 400 mega a könyvtár.

A réses AFl nálam sem műxik.

#133106 Ozzy_ Előzmény: #132808

If someone tells me I'll translate it for u.

Ha valaki leírja akkor lefordítom neki.

#132808 jjmmm Előzmény: #130581

Can someone post a solution in english for the new problem with amibroker ?

Thanks from Portugal.

JM

#130545 zolikazolika Előzmény: #130434

Gup = L>Ref(H,-1);

Gdn = HGap = Gup OR Gdn;

LinLen = Param("Gap Line length",10,1,100,1);

ShowLine = BarsSince(Gup OR Gdn) < LinLen;

TextPos = Showline < Ref(ShowLine,-1);

GapUpHi = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gup,Ref(H,-1)),Null);

GapUpLo = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gup,L), Null); // OK

GapDnHi = IIf( ShowLine, ValueWhen(GDn,Ref(L,-1)), Null); // OK

GapDnLo = IIf( ShowLine, ValueWhen(GDn,H), Null);

GapLineHi = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gap,IIf( Gup, L, IIf( GDn, Ref(L,-1), Null))), Null);

GapLineLo = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gap,IIf( Gdn, H, IIf( Gup, Ref(H,-1), Null))), Null);

Plot(C,"",colorBlack,styleBar);

Plot(GapLineHi,"",5,styleStaircase);

Plot(GapLineLo,"",4,styleStaircase);

FirstVisibleBar = Status( "FirstVisibleBar" );

Lastvisiblebar = Status("LastVisibleBar");

for( b = Max(LinLen,Firstvisiblebar); b <= Lastvisiblebar AND b < BarCount; b++)

{

if( Gap[b-LinLen+1] )

{

PlotText(NumToStr(GapLineHi[b],1.2),b,GapLineHi[b],5);

PlotText("\n"+NumToStr(GapLineLo[b],1.2),b,GapLineLo[b],4);

}

}

nem ismer vki olyan AFL …

#130434 RemegoKez

nem ismer vki olyan AFL kódot, ami berajzolja a réseket?

#129992 _pda_ Előzmény: #129990

persze, ezt már megnéztem, az adott adtbázihoz tartozó import.type fáljt át lehet valahol menüben definiálni?

a bux letöltés nem intra :))

ráadásul csak éjfél után tudja letölteni a yahoo szerverről az AQ az aktuális adatokat :((

szóval, nem egy nagy csatt

talán az a jelentőssége, h az összes futit le tudod vele szedni egy klikkre

#129990 Zabás Előzmény: #129988

Én a portfólióról szedem le nap végén, én az amiquot-ot nem merem használni, szerintem mindenkinél ez okozott/ okozta a galibát!

Hogy melyik custom format melyik beállítást takarja azt az import.types fájból lehet megtudni, csak meg kell nyitni a jegyzettömbbel:

http://kepfeltoltes.hu/090927/3421062271_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hogy az amiquottal importálod a BUX adatokat, így intra adataid vannak? Ha igen fel tudnád tölteni csak a BUX-ot?

http://kepfeltoltes.hu/090927/8710017732_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azt meg tudja mondani va…

#129989 apafi

Azt meg tudja mondani valaki, ha importálok egy adatot, v. adatokat, akkor a frissebb már meglévőket miért nem látom már a charton?

Mostanában sokat csesztetem ezt a vackot és pl teszem be saruman adatit, ha nem kronológiai sorrendben importálom, hanem visszafelé, akkor a frissebb adatok egyszerűen eltűnnek.

b4dystock : pontosabban???