khmmmm..., neked sikerült letölteni?
"The file link that you requested is not valid. "
khmmmm..., neked sikerült letölteni?
"The file link that you requested is not valid. "
találtam egy jópofa afl-t, de sajnos nem lehet letölteni a linkről
látta már valaki közelebbről?
http://222.255.73.41/adwinnew/index.php?showtopic=47&st=0
#17. post
Igazad van. A fórumot nekem is sokszor kidobta a gugli, gondolom illetékes elvtársaknak is.
Okosítást priviben is szívesen fogadnék. Amíg nem tudok biztosat, nem merem használni a letöltést.
A réses afl-re jöttek az előző hsz-ek, vagy az AQ-ra? A rés továbbra sem műxik normálisan.
AQ helyett fiam összetákolt egy kis progit, ami leszedi a kipipált rsz-ket a Yahoo-ról, igaz még importálni kell, de már így is gyorsabb, mint totál manuálisan.
rosszul gondolod, mivel verziókról tettem említést :))
nem akarnám publikusban megtárgyalni a témát, mert a gugli elég jól hozza a fórumot, TJ sem hülye, h ne keresne rá a történetre
gondolom a történések kivátó oka is a program reccsentésének, fórumokon való nyilvános kitárgyalása volt ;-)
Gondolom ez a réses afl-re vonatkozik. Azt látom, hogy a zolikazolika által leírtakban, hiányzik egy pontosvessző, de pótolva is csak RemegoKéz által linkelt képű chart jön be. A turkáláshoz egy kis pontosítást, ha tudnál adni!
Előre is köszi!!!
AQ-t használ valaki úgy, hogy az ami-ja nem zuhan össze? Én nem merem használni, de nagyon egyszerű volt a letöltéshez. Esetleg helyette valami más?
megy minden verza rendesen, csak jó helyen kell kotorni ;-)
És még annyi, hogy ha kilépek akkor jelzi, hogy elmenti a beállításokat, de ha ismét belépek, akkor újból elkezdi betölteni ugyanonnan az adatokat. Nem marad meg a bár előzőleg betöltött chart.
Sziasztok!
Az Intreactive Brokers-sel (TWS) használom az Amibrokert már egy jó pár hónapja és most olyanokat csinál, hogy csak szakaszosan hozza be az adatokat. Állandóan újra kell kapcsolódni és backfill-elni. Nem tölti be a teljes chartot. Az API jól be van állítva. Az adat megfelelően jön a TWS-en. Tehát csak az Amival lehet a baj. Az SP500 intraday jól megy, de ha nagyobb időintervallumot akarok nézni, akkor állandóan megakad az adatforgalom.
Tudja valaki, hogy ez miért lehet?
Köszönöm
Kusti
Nem tudom kinek,hogy megy az ami-ja. Nekem az 5.1-es még megy -kopp-kopp.
AQ nincs felrakva, registryben minden AQ-ra utaló / TJ-ben/ kitörölve, Win-ben hosts átírva, tűzfalban broker.exe stoppolva.
Sűrűn mentegetek is, meglepődve láttam, hogy lazán 400 mega a könyvtár.
A réses AFl nálam sem műxik.
If someone tells me I'll translate it for u.
Ha valaki leírja akkor lefordítom neki.
Can someone post a solution in english for the new problem with amibroker ?
Thanks from Portugal.
JM
megjelentek mindenféle vonalak, de ez nekem egy HH/LL görbének tűnik.
http://kepfeltoltes.hu/090928/HHLL_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Én rontottam el vmit?
Gup = L>Ref(H,-1);
Gdn = HGap = Gup OR Gdn;
LinLen = Param("Gap Line length",10,1,100,1);
ShowLine = BarsSince(Gup OR Gdn) < LinLen;
TextPos = Showline < Ref(ShowLine,-1);
GapUpHi = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gup,Ref(H,-1)),Null);
GapUpLo = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gup,L), Null); // OK
GapDnHi = IIf( ShowLine, ValueWhen(GDn,Ref(L,-1)), Null); // OK
GapDnLo = IIf( ShowLine, ValueWhen(GDn,H), Null);
GapLineHi = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gap,IIf( Gup, L, IIf( GDn, Ref(L,-1), Null))), Null);
GapLineLo = IIf( ShowLine, ValueWhen(Gap,IIf( Gdn, H, IIf( Gup, Ref(H,-1), Null))), Null);
Plot(C,"",colorBlack,styleBar);
Plot(GapLineHi,"",5,styleStaircase);
Plot(GapLineLo,"",4,styleStaircase);
FirstVisibleBar = Status( "FirstVisibleBar" );
Lastvisiblebar = Status("LastVisibleBar");
for( b = Max(LinLen,Firstvisiblebar); b <= Lastvisiblebar AND b < BarCount; b++)
{
if( Gap[b-LinLen+1] )
{
PlotText(NumToStr(GapLineHi[b],1.2),b,GapLineHi[b],5);
PlotText("\n"+NumToStr(GapLineLo[b],1.2),b,GapLineLo[b],4);
}
}
nem ismer vki olyan AFL kódot, ami berajzolja a réseket?
persze, ezt már megnéztem, az adott adtbázihoz tartozó import.type fáljt át lehet valahol menüben definiálni?
a bux letöltés nem intra :))
ráadásul csak éjfél után tudja letölteni a yahoo szerverről az AQ az aktuális adatokat :((
szóval, nem egy nagy csatt
talán az a jelentőssége, h az összes futit le tudod vele szedni egy klikkre
Én a portfólióról szedem le nap végén, én az amiquot-ot nem merem használni, szerintem mindenkinél ez okozott/ okozta a galibát!
Hogy melyik custom format melyik beállítást takarja azt az import.types fájból lehet megtudni, csak meg kell nyitni a jegyzettömbbel:
http://kepfeltoltes.hu/090927/3421062271_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hogy az amiquottal importálod a BUX adatokat, így intra adataid vannak? Ha igen fel tudnád tölteni csak a BUX-ot?
http://kepfeltoltes.hu/090927/8710017732_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Azt meg tudja mondani valaki, ha importálok egy adatot, v. adatokat, akkor a frissebb már meglévőket miért nem látom már a charton?
Mostanában sokat csesztetem ezt a vackot és pl teszem be saruman adatit, ha nem kronológiai sorrendben importálom, hanem visszafelé, akkor a frissebb adatok egyszerűen eltűnnek.
b4dystock : pontosabban???