Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#140996 Robag Előzmény: #140965

Ersténél folyamatos az elszámolás. Ha pluszba megy a pozim, és keresek vele 30 ezret, abból rögtön tudok egy újabb kontraktust nyitni. Napon belül tudok a meglévő pakk nyereségéből bővíteni (vagy akár más papírt venni), anélkül hogy zárnám előbb a nyereséges pozit. Ez nagyon király nyerőben, bukóban már nem annyira.

KBC-nél csak nap végén, vagy záráskor, vagy likvidáláskor számolnak el. Ezért ott napon belül csak úgy tudsz realizálni bővítés céljából, hogy előtte zársz. Ez igy drágább, mert duplán eteted vele a brokit.

Persze ez az egész csak annak számít igazán, akinél annyira ki van élezve a fedezet, hogy abból már nem férne ki a bővítés. :)

#140969 RemegoKez Előzmény: #140965

Igazából nem long amiről beszélek, mert a kbc-nél hatiból egyszerre nem lehet short és long. Valójában a shortot zárom,majd fentebb visszanyitom. Csak ez nálam könyveléstechnikailag egy long bejegyzés.

Én azt tapasztaltam, ha napközben zársz egy hati pozíciót, akkor azonnal elszámolnak, de lehet h tévedésben vagyok.

#140965 Amatoregy Előzmény: #140964

Napközben nem. Söt ha shortbol nem zárrsz csak longot nyitsz mellé akkor még korábban likvidálnák, mert a long is fedezetet foglal.

#140964 RemegoKez Előzmény: #140963

ezt nem értem :)

likvidálás előtt nem veszik figyelembe? de hisz jóváírják a különbözetet, ha zárom a pozit.

#140961 RemegoKez Előzmény: #140915

az én átlagom 20111 és én sem tudom tovább bővíteni. Kiszámoltam, 22450-ig tudom finanszírozni az emelkedést, utána nekem csengettek.... (kivéve ha ellenlongolok)

Gl

#140922 Waszeitung

Vhogy még mindig nem engedik el a piacot,egy kisebb zuhét el tudok képzelni de sztem lesz itt még új csúcs...mondom shorttal a zsebömben,kellemes hétvégét mindenkinek!

#140915 Csokigyáros Előzmény: #140909

viccet félretéve úgy, hogy átmenetinek tartom a veszteséget...

azért az átlagom majdnem 20,500...

nem bővítem a pakkot, hogy finanszírozni bírjam emelkedés esetén is...

#140913 Ricsi Előzmény: #140909

Hát igen, rossz pozi nincs, csak kevés pénz:)

Csak lefelé is legyél legalább ennyire türelmes:)

#140911 BudFox Előzmény: #140909

aham..szóval nagy rátartással dolgozol...azért ha ki lett volna centizve most már biztos nem lenne ilyen nyugodt az ember..

talán most elindul végre lefele..nem mehetünk mindig csak felfele..

#140900 Ricsi Előzmény: #140882

Gondolom mint én:)

Reggel long, napközben zárva, és estére mindig shortban.

Én jó ideig így csináltam:)

#140896 BudFox Előzmény: #140879

Gyáááááááááááá

Valaki megvette az 1 darab KArtonpack részvényemet :DDDD

amit fogadásból vettem..:DDD

nézzétek csak :DD

Krumenakerrel fogadtam ..és az volt a fogadás tárgya hogy veszek 1 KArtonpackot..ami 2003 óta nem volt forgalomban :DD

és kaptam..

10 % ot kerestem vele..22.000 -en ment el :DDD CSÚCS !!!!!!