Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Forbes

#1415023 Koffein

Kínai állam bevásárolná magát a Forbesba... az a vicces, hogy most érzik nemzetbiztonsági fenyegetésnek, miközben vagy 10éve egy kínai befektetési társaság tulajdonában van a forbes többségi tulajdona... ezekután ez már csak formalitás, hogy mikor vásárolja meg a kínai állam...

https://www.vg.hu/nemzetkozi-gazdasag/2022/06/kina...

'Híd-a-Dnyeper folyón' ?

#1411948 TrendMan

Totál érdekes a 'Híd a Kwai-folyón'-t újra végignézni az Ukrán-Orosz válság ismeretében és azzal a háttérben.

Az események és egyes szereplők egy-az-egyben behelyettesíthetők.

Azért nem vicces mert a …

#1408200 Ibiza Előzmény: #1408166

Azért nem vicces mert a titkosszolgálatok rendelkeznek számtalan olyan anyaggal amivel infarktust lehet előidézni, ráadásul bőrön át szívódik fel és nyomtalanul eltűnik. Elég egy kézfogás egy illatosító a slozin. Gondolom folyamatosan begyűjtik a vezetők orvosi jelentéseit az esetleges gyógyszer szedési szokásokat és mááár meg is van.
Orbán kavics a cipőben.
Anno az volt a demokráciában, hogy a kormány és a vallás különválik. Mint ahogy a művészet és a sport és a politika felett áll. de aztán mégsem mint láthatjuk. Amúgy nem értem orbán miért harcol egy pópáért de biztosan van oka. Csak érdekelne. De vannak sejtéseim hiszen a vatikán is szívesen összeszűrte a leveket a maffiával és a politikusokkal.

kedves ember lehet :) et…

#1408175 Koffein Előzmény: #1408166

kedves ember lehet :) ettől függetlenül, ez a módja, hogy ilyen kaliberű emberek így fogalmazzanak?

áááh :D:DEz már állatkín…

#1407704 Koffein Előzmény: #1407603

áááh :D:D

Ez már állatkínzás.. habár, ha rókának képzeled magad, akkor már gender fluidnak minősülsz, és máris trendinek számít a cselekedet... :))

Vigyázz, mert még rád mo…

#1407603 Fornit Előzmény: #1407487

Vigyázz, mert még rád mondják, hogy erőszakra buzdítasz :)

"Bújj össze a rókával!" = Húzd meg a ravaszt :)))

Alighanem állatbarátokat…

#1407487 TrendMan Előzmény: #1406965

Alighanem állatbarátokat, állatkedvelőket is várnak.

A hét nem már nem .......................................

Egy nőhöz vonzódni már nem ......... .................................

................................................

Hiánypótló buziparádé a …

#1406965 Fornit

Hiánypótló buziparádé a San Antonioi állatkertben.

Ezt az "animal encounters" dolgot hogy érthetik? A krokodil lehet le fog harapni egypár pöcsöt aznap este :))

Kép

Ursula: az EU azért vesz…

#1405367 Ibiza

Ursula: az EU azért vesz orosz olajat, hogy Moszkva ne adja el másnak drágábban - Orosz Hírek (oroszhirek.hu)
nem csekkoltam le de nagy duma. Azért veszünk még is orosztól, hogy nehogy drágábban eladja másnak.
Góbé agy.
Ritka sok f@sz van euban.
Mi van ha azt mondja orosz, ok nem kell olaj akkor a gáz is kevesebb lesz vagy épp ne vegyetek.
labancok mindig a háttérben sunnyognak.
Kicsit olyan lett a világ mint az MMA ketrecharc, buta és primitív, ha előnyben vagyok akkor ütöm az ájult ellenfél fejét is. Szeretem a kűzdősportokat csináltam is, verekedtem is amennyit kellett, de mindig volt egy zsivány becsület, fekvő embert nem bántott senki, ha még is akkor leszedték a többiek és kiközösítették. Anno a K1 harcosok gyönyörűen csinálták, ehelyett lett ez a szar.

a liberálbolsik a világban és az EUban meg akarják semmisíteni az ellenfeleiket, totálisan, oroszt orbánt mindenkit aki nem velük van vagy mást mond. Leng az inga. Utána meg lesz nyüszítés.