kösz! :-)
ha te koldusbotra jutsz akkor én a másik oldalon sokat keresek,így nekem lesz kenyerem ,és megosztom veled :)csináld jól a dolgod,de ideje lenne a másik oldalt is szoknod lassan:)
kenyeret nem kérünk..csuszát!!!!!!:)
Bentley meg a repcsibe mi?...:)
Sajnálom, de nem tehetem.
Figyelembe véve követőim egyre bővülő létszámát, ha mind egy irányba állunk, engem lecsuknak tiltott piacbefolyásolásért.
:-)
Basszus, ez a topik kezd őfassága topikjára emlékeztetni!
Lehet, hogy nemrég ő is így kezdte, lelkes longosként, aztán lett szegényből, ami lett??? Jujj, de ijesztő jövőkép...
:-)
Azt hiszem, ezt már a legelején elcsesztem, amikor felépítettem a kezdő, de sikeres trader kamu image-ét. ;-)
Most már ha tényleg koldusbotra jutok, akkor sem adtok egy falat kenyeret, mert azt hiszitek ez is csak "csusza-tréfa", a Bentley pedig a sarok mögött parkol...
Na, már csak emiatt is kénytelen leszek jól csinálni a dolgomat! :-)
Tisztelt Longos Hadúr!
Alázattal kérem, tudakolja meg a puszi pajtásától, otiban holnap merre lesz az arra? :)
Válaszát előre is köszönöm.
Őszinte híve, Tőzsde Ebihal. :)
milyen időnként sikeresen?! ne szépítsd,szarrá keresed magad:)
No, csak hogy végre megértsétek, itt egy részlet a levelezésemből. Gondolom ez után mindenki érti, miért csak otépézek, és időnként miért sikeresen...
:-D
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts1MsS9i
(a kép nem kamu, valódi részlet)
Hirtelen én sem tudtam, hogy mit kell itt fényezni, de mint kiderült, csak trédeket....., pedig ennél lett volna jobb ötletem is. :o))))))
Ba****tok meg, ti itt hülyét csináltok belőlem!
Őfelsége már nem is elég fórumbolondjának???
:-D
No, azért "még nekem" (asszem, ez így kellően nagyképű) sem minden nap ünnep! :-)
Ma sikerült egy kis kapkodással a hét eddigi nyerőjének harmadát elbukni.
Délután ennek a fele vissza is jött volna, ha nincs az a jópofa leállás. Holnap megkérdezem őket, hogy ilyenkor mi a túró van?
No, ez rögtön egy nem túl "cápás" trade története. :-)
A havi előirányzatom még nincs veszélyben, egy-két jó nap kellene, és meg tudom csinálni.
Ja, hogy mennyi a terv? Naaa... ;-)
mindegy lényeg segítsen...csusza ,ki a titkokkal:)hallgatunk:)
HÁÁÁT RÓLAD, BAMMEG!!!! ::::)))))))
Már itt is vagyok kérem! Jöttem, mint légy a szarszagra! :-DDD
De miről is szól a topik?
Igaz, teljesen lényegtelen, bármit képesek vagyunk szanaszét offolni... ;-)
Én is azt hittem hogy ez a Csusza új topikja. Gyorsan rá is kattantam. :)
Minnyá kimoderállak...:))))
ide lehet beírni a sikeres trédeket......
Nem akarom védeni Csuszát, de egy biztos, jól elkapott egy fonalat, érzi a dolgot, tudja mit csinál, nem vakszerencse, mint sokak szerint!
Ez úgy lett volna az igazi, ha Csusza nyitja meg :D