Hát, egy százast foghattál volna vele, de én nem kockáztatnám.
Nyitás után pár perccel talán érdemes lett volna, de már azt is zárni kellene.
Én a longomat sem mertem zárni ott, mert mindig azután tépik ki, hogy eladtam. :)
Hát, egy százast foghattál volna vele, de én nem kockáztatnám.
Nyitás után pár perccel talán érdemes lett volna, de már azt is zárni kellene.
Én a longomat sem mertem zárni ott, mert mindig azután tépik ki, hogy eladtam. :)
vagyis fixáltad a bukót.. :)
az nem jó, ha feladod a stratégiád.. :)
vagy én :)) bár ez inkább az idióta kategória
2 kontit tartok 17250 bekerrel, eddig 80k bukó :(
tegnap mérgemben nyitottam 1 konti longot 21290-ről :DD
short?
benyitottam itt az első pozikat, óvatosan...
buxban hetes távon is van rés 18500 körül...
Elnézzük neked:)
Nekem is van tegnapról, 320-ról, de nem dobom még el.
rohadjon meg hati 550en állok és 500on... :)
a legkonokabb shortos én vagyok nem bud, ő már zárt.. én még csak nyitottam...
és 23k körül zárom a shortokat, addig felőlem mehet... rohadjon meg... :)
egyetértek, de a stopot nem lehet jó helyre rakni, olyan nagy az amplitudó... és a rések...
én kitartok a shortom mellett, de ha ílyen mértékben emelkedik csak őrzöm és nem bővítek... nem akarok annál többet bukni, mint ami még nem fáj... (bár minden fáj)...
gazdagodjanak meg rajtam felfelé, az a lényeg, hogy lesz még lentebb is és akkor én keresek... nem tudok on-line itt lenni, így középtávon gondolkodok...
amúgy senki kedvét nem akarom elvenni a bulltól, legyen az... csak nem látom a létjogosultságát, de ettől még elmehet akár 25k-ig is...
Lehet dobnom kellene a tegnapi záró longom? Tart valaki longot?
Látom komolyan veszed a rallit :D
Úgy látom Bud a legkonokabb shortos,majd ha neikáll venni akkor lesz itt esés....
Nekem, mint már mondottam korábban is, mindegy merre mozog. Ahogy Egon mondaná: ha bull, legyen bull, igaz, Bud? Ha tépni akarják, én arra is megyek velük, de a stopom nagyon szűk, és ha lehet azonnal feljebb tolom profitvédőbe. Egyébként tényleg abnormális a rally, amit a pénznyomda generált, de vigyázat, még nem zárták el a csapokat. Játékpénzzel játszanak Gazdálkodj okosant nagy tételben, ez nem vitás, és ez a lufi is pukkadni fog, csak kérdés meddig engedik el a nyomdát. Minél tovább, annál nagyobbat fog durranni...
nem tető..de még az ereszcsatornánál feljebb :DD
na mentem...addig zúgassátok be ezt a szemetet 21.000 alá..de rendesen ám :D
Épp rá akartam kérdezni hogy vannak-e itt tetővadászok :D
Elég futikövetősnek néz ki a mai nap ellentétben a tennapival,hambisok vajon ma mit találnak ki...
egy kicsit nyitottam én is...
bolond piac ez....:-(((
na megyek dolgozok tovább..majd este leszek.
majd 20k alatt újra hangosabb lesz.. :)
szerintem ami most megy az abnormális, azokból meg jobb kimaradni...
ha a pofon jön és lehűti az embereket akkor kell visszajönni a piacra...
én addig semmit nem csinálok, bár nagy divatba jött a long, de nem vagyok egy divatmajom:)