Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#139465 kerikoma Előzmény: #139459

Grat!!!!! Én csak közel álltam hozzá, mert ma dühből nem kereskedtem. A tegnapi szép vételemet a hülye szűk stoppom miatt eldobtam, mintha sokat számított volna, de köcsög hamburgeresek beszopattak és tessék ma meg rally pozi nélkül. No mindegy:) Lesz még lehetősés rengeteg, csak bosszantó, hogy felfelé várom és közbe meg berakom a stoppot, holott csak türelmesnek kell lenni:))))))

#139459 kelvin Előzmény: #139453

Na a nyitóban nyitott longomtól 350-en megszabadultam, részemről bármi lehet :-)

$ a zseben :-D

#139453 kerikoma Előzmény: #139400

Bud nem ismerek rád:)

Nekem már visszajött a kedvem, de reggel nagyon el voltam anyátlanodva. Tudod azok a pár ponton múlások készítenek ki.

De hamarosan folyamatosan adhatjuk:))

Re: autóipari kilátások

#139325 sbbacsi Előzmény: #139320

Igen, most többet... aztán 2 év múlva megint állhat le és gyárthatja a felét.

Értem én, hogy "valós" a termelési növekedés, de hosszabb távon (elég középtávon is nézni) kamu. Erről írtam: kamupénzből, kamukeresletre.

A verzió szerint ezt észreveszik. Ekkor sem jön szép világ...

B verzió szerint csak a nyersanyag (el)fogyásakor (újabb brutális ralli után) veszik észre, hogy nincs szüksége/pénze a már akkor tömegével legyártott Audikra (helyettesíthető sok más termékkel) az átlagembereknek. (Akinek vagy hitelből volt pénze vagy a látszatmunkájából, amivel Audikat gyártott.)

Bezárult a kör. :)

#139320 El Kebir Előzmény: #139300

ha jól tudom, a roncsprémium már kifutott...

másik, hogy az audi prémium kategóriába gyárt...habár ez egyéni elbírálás dolga... :-)

és én a konkrét termelésről beszélek, értsd úgy, hogy a szereldének több motort kell összeszerelnie, a megmunkálósoroknak több motoralkatrészt kell gyártania.

#139311 Waszeitung Előzmény: #139293

Ha jól emlékszem VW profitja több mint 70% al csökkent,Mo-n az autóeladások több mint 3/4 ével csökkentek és gondolom több mint 50% al zuhantak az autóeladások a világban,mert nincs rá fizetőképes kereslet,mi által lenne a vásárlóknak pénze pár hónap elteltével?

Mert a munkanélküliek száma nőtt,roncsprémium lecsengőben...több hektáros területeket béreltek az autógyárak hogy legyen hol tárolni a nem kelendő négykerekűeket,mi is változott számottevően?

Mehetünk mi ATH ra is,de a reálgazdaság a béka segge alatt....

#139304 Ricsi Előzmény: #139301

Ahogy nézem, lassan ki is üt a stop. Akkor kerestem ma, nem leszek elkeseredve.

#139301 Ricsi Előzmény: #139298

Nincs, követem felfelé. A haszonból meg bővítem. Tőlem lehet 40K is, végigülöm.

#139300 sbbacsi Előzmény: #139282

Te is félig olvastad el amit írtam.

Ez a termelésnövekedés valódi? Vagy csak időleges és annak tudható be, hogy:

1. A gyár támogatást kap (úgy általában az autóipar).

2. A vevő támogatást kap (régi cseréje újra, esetleg új hitelek, stb...)

Ez ilyen alapon meddig megy még? Vagy nem tudom, de én meg az ellenkezőjéről nem hallottam:

- Sem nagy 5-10 éves perspektívákról az autógyárak környékéről.

- Sem nagy jólétről az eddig is (korábban korlátlan, most talán korlátos) hitelből fogyasztó átlagembernél. Vagy valamiről lemaradtam?

#139297 Ricsi Előzmény: #139237

Minek ugrálsz annyit? Nincs shorttime.

Én evttem nyitóban, bővítettem, és 500 fölött még vennék. És ezzel el is vagyok egy ideig.

#139293 Amatoregy Előzmény: #139282

ha korábban csökkentették a termelést és roncsprémium is volt, akkor valószínűleg lecsökkent a készlet. Most már gyártani is kellene lassan..

#139283 Waszeitung Előzmény: #139267

Sok sikert,ez nekem már magas....3% felett vagyunk buxilag,ebben a hónapban még 30e fölé mehetünk ebben a tempóban,márpedig ezt tartani tudjuk semmi kétségem!

autóipari kilátások

#139282 El Kebir

Érdekes olvasni, hogy a gazdaságban nem változott semmi...

Mert nekem olyan infóim vannak, autogyártás (audi győr), hogy (következő 1-2 hónapos időtávban) termelésnövelés várható, ráadásul csiripelik a madarak, hogy enyhe munkaerőhiány van a gyárban, veszik vissza a tavaly ősszel és idén tavasszal elbocsátott munkásokat... ezt csak olyan 2-3 hete lehet hallani, előtte stagnálásról volt csak hír...

szóval javuló kilátásokkal számol Mo. egyik legnagyobb vállalata...és a VW a világ egyik nagy autógyártója. (mivel a győri gyár termelése szorosan összefügg az egész konszern terveivel)

vagy ez csak egyedi "jelentéktelen" eset???