Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: nincs cím

#138564 Csokigyáros Előzmény: #138542

"Az amerikai bankrendszer saját tőkéje - ha minden derivatív és jelzálogeszközt a valós értéken tartanánk nyilván - mélyen negatív lenne (a bankszektor részvényeinek 0 közelében kellene forognia vagy legalábbis pár dolláros opciós értéket kellene tükrözniük), miközben a pénzügyi szektor indexe (S&P pénzügyi szektorindexe) a mindenkori csúcs 40%-áig kúszott vissza. Mivel likviditási buborékban vagyunk, ezért további szárnyalás sincs kizárva a részvényárfolyamban, de minden egyes vételi pozíció óriási kockázattal bír."...

hát én ettől félve nem longolok... de a shortom is egy kapal sz.r, de tudom ha zárnám, utána egyből lezúgna... így hát csak azért is... lehet nem nézek rá egy hétig... (csak vicc volt)

#138559 kelvin Előzmény: #138542

800 felett kiszálltam a longokból ! Részemről kivárás illetve ha irány van akkor ugrás :-)

(5515-ön állok oti shorttal bár nem hiszem teljesül)

#138542 kelvin Előzmény: #138538

azon gondolkodom, hogy dobom a longom.

Mindenki esik csak mi vagyunk ennyire optimisták és ez nem hagy nyugoodni

#138520 Ricsi Előzmény: #138514

Én short, de eléggé korán kezdtem. Mondjuk, ha követnénk a világot, minden jó lenne, de nekünk most is különutas politikánk van:))

#138514 kelvin Előzmény: #138501

Na végre ideértem!

Látom a longocskám szépen hozott, de sajna nem tudtam rávenni, mert nem volt időm gép elé ülni.

Ki mit csinál?

Long, short?

#138494 big-ebuy Előzmény: #138492

kicsiért kár kockázttni hakihúzzák szőnyeget heves ehet lefelé,,előbb-utóbb ez jön

#138489 Sz.bence Előzmény: #138482

én 900on el is adtam 300 alattról. szép kör volt:) mehet vissza picit, iyen meredeken nem lehet haladni

#138480 Kissherceg Előzmény: #138474

végtelen és tovább :) mondjuk 950en elapasszoltam volna :D bár valszeg otp is új csúcsra megy...