ne értetlenkeggyé.. nyilván művészet egy bátor kiállás aminek fennköltségét elmétek felfogni képtelen... olyan érték aminek EU döntéshozók tapsolnak.. és ízlelik kéjesen a nemesfém tisztaságú művészet és szabadság eme eszenciáját.
ne értetlenkeggyé.. nyilván művészet egy bátor kiállás aminek fennköltségét elmétek felfogni képtelen... olyan érték aminek EU döntéshozók tapsolnak.. és ízlelik kéjesen a nemesfém tisztaságú művészet és szabadság eme eszenciáját.
összefoglaló a gazpromos öngyikről https://privatbankar.hu/cikkek/makro/putyin-titkos...
Nyilvánvalóan vannak ilyen érdekek és politikák, naivitás lenne azt hinni, hogy nincsenek.
"
A 61 és 57 éves Sanjeev és Sadhana Prasad azt állítják, hogy felélték megtakarításaikat fiuk felnevelésére, fizették a pilótaképzését és a pazar esküvőt is. Az egyetlen kérésük az lett volna, hogy legalább unokákat kapjanak ?cserébe?, akikkel eljátszanának nyugdíjas éveikben.
Így aztán közel 650 ezer dollár kártérítést követelnek, ha egy éven belül nem születik unoka.
A rendkívül szokatlan pert "mentális zaklatásra" hivatkozva nyújtották be.
A cikkből kiderül pár részlet is: a fiát perlő apa elmondta, hogy minden megtakarítását a fiára költötte, és 2006-ban az Egyesült Államokba küldte pilótaképzésre, amelynek költsége 65 ezer dollár volt. 2007-ben fia visszatért Indiába, de elvesztette a munkáját, és a családjának több mint két évig kellett anyagilag támogatnia őt, de a 35 éves Shrey Sagar végül mégis kapott munkát pilótaként.
A szülők azt is kifejtették, hogy fiuk esküvői költségét is ők állták, fizették az esküvői fogadást egy ötcsillagos szállodában, egy 80 ezer dollár értékű luxusautót és egy külföldi nászutat is.
A szülők kérelmét várhatóan május 17-én tárgyalja a bíróság. Fiuk és felesége eddig nem nyilatkozott az ügyben."
Mindenesetre nézzük meg h mit mondott George Friedman (aki az egyik legnagyobb külpolitikai stratéga az amcsiknál) 2016-ban az ukrán helyzetről a németekről oroszokról, Eu-ról és amerika érdekeiről...és csak pisloghatunk mint hal a szatyorban
2016-ban !!!!!!
bármi lehet, meg az ellenkezője is.
Ha ugyanezt a videot oroszok jelentették volna meg, akkor már hiteles dokumentumokkal igazolták volna, hogy ezek valójában beöltözött ukrán színészek.
De el tudom képzelni , ezt az orosz és az ukrán katonákról is, mindkettő ugyanígy viselkedett itt 1956-ban és 45-ben...
egy másikon hallgattam, nem mond semmit.
tudom,tudom, egy chuck norrisos filmből vágták ki https://hvg.hu/vilag/20220512_orosz_katonak_civil_...
nem szaroznak, belépnek a natoba... Putler homloka meg mégjobban ráncosodik
Most azt látom svédek finnek NATO tagok lesznek (esetleg angolok) ukránokat meg telenyomják nato kompatibilis fegyverekkel, védelmi/átszerelhető támadó rakétákkal.
Oroszok megszerzik a déli régiót, lesz egy ukrán koridór a tengerek felé (talán az Ogyessza utáni legdélebbi rész.) Finnek kb 900km-re vannak moszkvától. A balti országok közelebb.
Persze usa jár jól, beindul a hadiipar, míg Európa fejlődés helyett visszaesik, drága energiaárak és a hadikiadások miatti fejlesztések elmaradása. Ahelyett, hogy megegyeztek volna orosszal, nyomnák a technológiai fejlesztéseket és a chipgyártást. Szélesítenék a kereskedelmet. Menne a bolt a magasan feldolgozott magas hozzáadott értékű termékekkel.
egy kis történelem: https://divany.hu/vilagom/carlos-a-sakal-terrorizm...
Puty ha nem tudja lenyomni a zukránokat a keleti és déli részt akkor veszít és nem lesz hős, mert nem tudja érvényesíteni a vegyifegyvert eszkábáltak az amcsik narratívát (lásd a covidnál is hiába kerültek elő izonyítékok amcsi finanszírozásról, hiába esküdözött tözsdenyúl h majd az orvos társadalom odabasz nem történt semmi elmismásolták) viszont ha puty nyer akkor kínával indiával együtt alaposan befűthetnek nekik
Ez számomra azt mutatja, hogy az usában az elnök egy báb, akinek nem sok köze van a dolgokhoz, azon kívül, hogy ő tálalja a kamerákba, hogy akkor most kivonulnak, bevonulnak, ez meg az ellen harcolnak, beiktat, ilyen protokol, olyan protokol, de igazából, a háttérben dolgoznak a kis fogaskerekek, az alapján, amit a vezető párt legerősebb embere és támogatóik lepacsiznak...
Itt elvesztettem fonalat: Donbasz ukrán ellenőrzés alatt volt a háború elején, nem?
Különben hogyan harcolnának most az oroszok az elfoglalásáért?
Pontosabban a szeparatisták 2014-ben (óta?) elfoglalták egy részét és az orosz támadás most ennek a résznek az ukrán visszafoglalását megelőzendő történik.
Putyin mindenképpen hős lesz - bizonyos narratívákban.
Még a végén kiderül h puty nem egy háborús bűnös hanem egy hős aki megmentette a világot nagyon durva viláfgjárványtól.. A Kínaiak indiaiak nagyon harapnak ezért mind2 országban az am<ik kisérleteztek már a népességükön. A kínaiak sztem nem azért csinálnak durva lezárásokat a civid miatt mert attol félnek, hanem demonstrálni (kvázi egy gyakorlat) akarják hogy tudják bármilyan virus esetén lezárni a továbbterjedést. Azért ez élet érdekes fordulatokat hoz, zelo hiába haknizta végig a világot begyüjtögetve a szimpátia fegyvereket a végén egyre inkább a németekkel amcsikkal együtt megbélyegezve (megvádolva) lesznek a vegyi fegyverek fejlesztése miatt
Az is lehet h a végén az ukrán háború úgy vonul be a történelembe mint h a halálos patogének fejlesztése laborokban és a velük való kisérletezgetés egy igazi causus belli, ázsiában biztos sztem
Igen. Kijrvet nem értettem minek kellett. Csak hatbatamadas es hadtap miatt gondoltam. Volt pol elégedettlenseg ukranoknal ezt nézték be. Ha tudják az is lehetett volna, ha dombaszt támadod masnap 10rakata elindul Kijevbe. Vagy brvarni tamadast, használni média és ellencsapas. Katonai célpontok fájó pontok...