Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

megtakarítás

#1384925 Koffein

a magyarok megtakarítása is csökken...

A tartalékkal egyáltalán nem rendelkezők aránya egy év alatt 9 százalékponttal emelkedett, és elérte a 40%-ot, ráadásul a legtöbb megkérdezett esetében a meglévő megtakarítások is csupán néhány hónapra elegendőek.

https://www.penzcentrum.hu/megtakaritas/20220510/e...

Pedig a románok akár büs…

#1384447 matgab Előzmény: #1384379

Pedig a románok akár büszkék is lehetnének a székely himnuszra , mint az ősi Nagy Románia egyik tradicionális népcsoportjának jelentős dala.

Ez tiszta sor. Amit hián…

#1384425 Koffein Előzmény: #1384379

Ez tiszta sor. Amit hiányolok, hogy ilyenkor a jogvédő szervezetek, ngo-k nem szólalnak fel, hogy a sport egymás tiszteletéről szól, a román himnusz után elénekelték a székelyt is oszt az emberek, a média, megértőbb, nagyvonalúbb is lehetne... de nem, megy az árok ásás... mintha a XX-ik században lennénk... eu-ban vagyunk, a románok is az eu-ban vannak, minek hisztizni? úgy gondolom, hogy vannak ennél nagyobb problémák is, mint a magyar-román gyűlölet szítása...

Mondjuk ezt meg tudom ér…

#1384379 TrendMan Előzmény: #1383803

Mondjuk ezt meg tudom érteni, hogy ilyenkor egy román román érzései furcsán zavarosak lesznek.

Ursi idereppen :) valaminek lennie kell a tarsolyában

#1382372 Ibiza Előzmény: #1382064

Ahogy olvasom inkább fenyeget. Végig viszik ne kelljen teljes szavazati egység a hstarozatokhoz. Szép demokrácia. Ilyen ez a soros felé szélsőbal.

#1381896 Ibiza Előzmény: #1381707

Ha idereppen a csajszi az számomra minimum két dolgot jelent.
1. kérő poziban van
2. olyan dolgokról akarnak szabadon beszélni amiről a kommunikációs eszközökön nem lehet. Sétálnak kicsit a várban és dumcsiznak egyet.

G7 megszavazta az embargót DE:

Nem zárom ki a rebellis magyarokat akarták a többiek kihasználni arra ami nekik is jó. Jobban kellene sunnyogni kb mint labancok, mindenre bólogatnak de aztán elszabotálják. Kisebb arc kellene nekünk. Ezért mondtam Orbán félreállhatna, EU-ban a háttérben szépen eldolgozna és egy se víz se hal Varga lenne a miniszterelnök. Néha kell az erős karakter de néha jó a háttérben maradás.

Ha már olaj..olvastam valami szakértőt.. olaj olyan mint a viszki..blendid.. keverik.. oroszok nem 1:1ben bányásszak úgy a trutyit ahogy küldik..és más olajból is lehet hasonlót keverni.. de gondolom van ott kéntartalom..savasság..stb..nem a szakterületem.. biztos van ebben játéktér..a többen benne van a kevesebb elv alapján tárgyalhatnak Orbánék

#1381887 Ibiza Előzmény: #1381707

nem baj, szükség van ezekre a népekre, ami tetszik azt gondolják az emberek 80%-a egy birka de ő nem oda tartozik. :)

#1381707 Koffein Előzmény: #1381648

Gondolom az olaj és gázembargót akarja lenyomni Viktor torkán...

Nem tudom mi lesz, az a durva, hogy sokan bele se gondolnak, a németeknél volt egy ilyen felmérés, hogy legyen szankció, de többet ne kelljen fizetni semmiért... ugyanezt érzem. Kollégák is mondják, mint ahogy sokan mások, kell az embargó, hadd szopjon Putyin! térdre kell kényszeríteni!! mondom oké, de abba belegondoltál, hogy az üzemanyag felugrana 700-800 környékére, de még 1000 is lehet? plusz a rezsihez is hozzányúlnának, mert akkora kiadás lenne.. ha nem, akkor azt valakinek megkéne fizetni és az mi leszünk az adófizetőknek... így vagy úgy, mi kisemberek fogjuk megszopni a nagy embargót... plusz kihat mindenre, élelmiszer, stb stb... és akkor néznek, hogy baaame és tényleg... s hallod némelyiknél, amikor leesik neki... na mindegy is... :)

Matónak komoly viziói vannak. pozitivan irom.

#1377475 Koffein Előzmény: #1377340

csak forduljanak is rá a fenntarthatóságra :)

már rég meg kellett volna hirdetni a csereautó programot, hogy ne füstölgő szarokkal járjanak az emberek... mint ahogy az 50éves ikarusokat is le kéne teljesen cserélni... napelemeket megtolni... ösztönözni az üveg / műanyag visszaváltást...