Most megint lecsurgatják szép lassan 80 köré?
Azzal ki is egyeznénk elég sokan :) bár a pf-en sokan fogadkoznak, hogy majd 300-on adják csak el :)
Kicsit vakmerő volt a 117,a napi charton látszik is hogy miért(lehet nem a 60 percessel kellett volna kezdeni...??).......
http://kepfeltoltes.hu/view/091015/PHYLAXIA_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A chart alapján csőd,vagy 200.......de inkább lehet egy első fals letörés,majd utána fel......
Van 2 rés alattunk,talán támasztanak.........
Hosszútávú beleülősöknek is van jó hír.......258 körül is maradt 1 rés(nincs több)....::))
Darth Hibaz a sötét oldal ereje nem lebecsülendő. Kezd is megmutatkozni a mai charton. :-(
De a Jedi visszatér (remélem)
Úgy néz ki, nem most vesszük célba a 117-et.
Te is lebecsülöd a sötét oldal erejét.....végül is, találomra is lehet játszani....
Szép munka! De szerintem nem olyan papír a phylaxia amely törődne bármiféle elvárható trenddel és elemzéssel. Megy amerre rántják.
Avagy: mindannyian az Úr kezében vagyunk.
Kérdés a Phylaxia esetében ki is az "Úr".
Szerinted?
Jogos a 120......
Egy tökéletes csökkenő ék volt,forgalommal alátámasztva........106 kritikus szint,kicsit túlvett,jöhet egy kis oldalazás.........
http://kepfeltoltes.hu/view/091013/PHYLAXIA60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szép forgalom volt ma! 104-en még sokan láttak benne fantáziát, bár a zárás előtt az az öntés nem volt túl szép. Holnap remélem tovább megy felfelé.
Nagy forgalmú emelkedős nap. De kellett már!
Üdv!
Jól érzékelem hogy a történelem ismétli önmagát?
22-11
11-15
15-13
13-147 majd vissza 83 és most irány 120 ?????
No, csak lesz ebből valami.....
Ha az azt is jelenti majd, hogy az árfolyam úgy megy fel mint most a Genesisé akkor én is várom! Remélem igazad lesz Johny!
Nem szüntem meg bízni. De azért nem mertem a mindenpénzemen Phylaxiát venni a múlt héten. Nyúl voltam. :-)
Max 3 héten belül kellene egy Közgyűlési Meghívó!
Én már nagyon várom!
A hír az, hogy Ex-nek is van; ez már önmagában akkor pozitív bejelentés, hogy simán névértékig repíti az árfolyamot :))