Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozó

Tali

#14629 Waszeitung

Ha vkinek van hordozható csocsóasztala és atommeghajtású mozgatható búboskemencéje azt se hagyja otthon :D

Re: Találkozó

#13821 csaje Előzmény: #13819

Na igen, mi sem mutatja jobban, igazi tőzsdecápákról van itt szó kéremszépen. :-))))

Találkozó

#13819 _pda_

helyszín és formai javaslat, tekintettel a megcsappant tőkeszámlákra :))

Helyszín: a pesti alsó rakpart vége a Dráva utcai lehajtónál

- remek parkolási lehetőség, tömegközlekedéssel is jól elérhető

- a rakpart lépcsőin korlátlan ülőhely

- nem kell foglalni előre

- a dohányzók nem zavarják a többieket :))

- nem néznek ki, ha nem rendelsz a minden percben

Fogyasztás:

- ki-ki alapon, mindenki hozhatja kedvenc italát, rágcsáját

Programok:

- ismerkedés, bemutatkozás

- TA előadások

- lelki vigasz nyújtása a megroggyant fórumtársaknak

- az esetlegesen megjelent deviáns elemek Dunába hajítása

- végül csendes, fáklyás felvonulás a Parlament elé, Fletó távozásának megtekintése

:)))

Re: nincs cím

#13814 Kissherceg Előzmény: #13811

sztm mivel válság sújtotta legtöbb társunk számláját is, ezért nem a gresham, sem a boscoloba nem tartunk rendezvényt :) Egyszerűen szavazással eldöntjük majd, hogy ki milyen formát szeretne adni a talinak enni-inni, enni, inni. Mozit pl kizárhatjuk:)

Szavazás után érdemlegesen foglalkozunk a témával, minden attól függ, hogy hány fővel lehet kalkulálni, de sztm péntek estére lehetne egy ilyet megszervezni. Kivetítőn meg real dji-t nézni:))

Összehozzuk ;)

#13811 Alter Előzmény: #13742

Egyelőre szerintem az is jó,hogy ez felvetődött.Kíváncsi lennék,hogy a te elképzelésed hogy nézne ki,milyen lenne a dolog formája.Hétközben vagy hétvégén,napközben v este,

dumcsi v buli (OTP long 5000:disznóvágás és lakodalmas rokk) stb.Neked mikortól jó?Ha leírod,nyilván tudunk hozzátenni,segíteni a szervezésben,összedobni ezt-azt + jönnek az ötletek,buli-hangulat Amerika.

#13742 Kissherceg Előzmény: #12157

Szia, benne vagyok, de Én csak későbbre gondoltam, hogy csinálhatunk talit. Egyelőre be kell valjam, hogy nincs nagyon időm szervezkedni, szóval később megcsinálom, de jelenleg nincs kapacitásom még. Csak úgy vállalnám el, ha biztosan tudnám teljesíteni. Szavazást majd indítunk róla :)

#12157 Ozzy_ Előzmény: #12150

Támogatom az ötletet, a MÁV-ot viszont nem, mert még sehova nem értem oda időben, amikor az ő szolgáltatásaikat vettem igénybe. A kocsi meg műszakizik, aztán regadó, aztán ocsmányiroda és rendszám+frogalmi. Legalább 2-3 hét még mire ezzel kölekedhetek. Úgyhogy kb április közepe-végefelétől Pest is jó nekem, de előtte csak Győr.

Dlph topikban felmerült,…

#12150 Alter

Dlph topikban felmerült,hogy alkalmasint találkozhatnánk személyesen is.Hogy ne legyen gazdátlan az ügy,ide be lehet írni a helyszín és időpont javaslatokat (pl VII.Vesztegzár, április első hete,péntek 18.00)-vagy a már leírt ötletekhez lehet csatlakozni.Ha kell,megkérjük Herceget,hogy szavaztassa meg a legjobbakat.Minden más,kapcsolódó ötlet is felvethető itt.KALANDRA FEL!Az én javaslatom az,hogy első alkalommal Pesten találkozzunk,praktikus okokból.