Magamnak sem hittem, a tegnapi vételemet, eldobtam 630-on. Utána azonnal lement 570-re, de nem vettem vissza. Lehet, kár volt:)
Magamnak sem hittem, a tegnapi vételemet, eldobtam 630-on. Utána azonnal lement 570-re, de nem vettem vissza. Lehet, kár volt:)
megint visszajönnek a negatív kt-s idők?
mi megint kilógunk a sorból... :(
Jegyeztem :D
Azért hambilandban csak összejött ma is a plusszos záró.
19720 ? :)
Nem várom meg a végét, hiszen nem vagyok poziba. Majd reggel megnézem Ázsiával együtt, aztán meglátom mit lépek. Tippelni nem merek sajna a mai világba...
A héten le kell fejtsem a szürkebarátot is, mert éppenhogy pötyög már. Kezd leállni a forrás. Jó lenne ha bírná még szombatig..
Yo8, ahogy Hathor mondaná:-)
ŐŐŐ
XD
Igaz nagyságos ÚR jobban hangzik :-P
Ezt jól benéztem
Akkor most jól értem ha tippelünk és Te nyersz akkor ő nagyság leszel és nem nagyságos úr?:-)
Na ez az a hideg búzasör ütött ki engem is sztem torok gyull kaptam.
Na de ha eltalálom akkor csak 1 hétig leszek ő nagysága :-)
Kérdés most egy darabig újra láttuk a tetőt vagy kirázást láttunk,esetleg nemtudom,de aki holnapi helyes hatizárót beírja annak nagyságos úrral köszönök a héten :D
Usák megmentő sereg indul,nem nyugszanak míg meg nem lesz a 10e feletti Dow!
Mi fröccsel indítottunk amíg lehűlt a búzasör a pályinka elég hideg volt végig :D
Teljes rejtély övez, majd kitárgyaljuk egyszer msn-en :-D
Húha amcsi elég szarul néz ki, még a végén bánni fogom, hogy nem adtam bele 500 kürül...
Ezért nem szeretem átvinni másnapra a pozit, pedig azzal lehet jót keresni:) (és bukni meg főleg:( ) Xanax helyett javalom Waszeitung módszerét :DD
Waszeitung szombaton én is pálinkáztam borfejtés közben és után..... Gondolhatod bor, pálinka micsoda párosítás:))
attól függ ki kérdi és mit és miért, hova :)
én meg pont úgy jártam, hogy kivágtam nyerőben 100 környékén aztá felhúzták záróra 200 fölé
kerestem vele, majd vártam de-t semmi érdemi
majd a lent leírtak szerint nyitottam pozit.
Persze kicsit nagyot egyszerűen nem merek mégha egyértelmű is az irány (se shortba se longba)
bazzzeg, neked bejött az élet :D Dőzsölsz és nagyképűsködsz nekünk :D
telekomnál nem vagyok lassan féléve most megpróbálok pénzt keresni, hamár dolgoztam... :)
Dettó nálam is,múlt héten nem zártam jó kis nyerőben 20100 környékén,ma meg kivágtam 400 felett bukecban :(
Viszont szombaton annyi pálinkát kóstoltam hogy aznap teljesen nyugodt voltam és Monopolyban is enyém volt tegnap a fél tábla :D
lezártam reggel shortot, sajna roszkor, mert sok a bizniszelgetés és nem figyeltem... a pénteki 0forgalomban nem stoppoltam ki magamat 250 felett, reggeli 0ban szintén, utána meg elmentem, visszajöttem már tépés volt... gyász