Nem piálhatok, tiszta beteg vok és gyógyszerezek (seduxen sör meg már a múlté) XD
Nem piálhatok, tiszta beteg vok és gyógyszerezek (seduxen sör meg már a múlté) XD
Csak nem te is longolsz? :-)
Kicsi a pakk, csak értetlen vagyok a mozgást látva, vagy csak beugrottam a csőbe? :-D
Hozzá egy jó hideg sört és tuti jól alszol:))
Nagy gond szerintem nem lesz még, de én könnyen beszélek pozi nélkül...
figy sztm tolj egy felest, Én is megnyugodnék :))))
grat, mindenesetre nem áll jól longom szénája
Ezek mire bolondultak meg már megint :-)
Azért tréfás a mozgásuk, mindenesetre kíváncsi leszek a végére és főleg arra mikor döbbennek rá hogy qva nagy inflációs veszély fenyegeti USA-t
Sose bánd, de jól jártál volna. Ettől függetlenül néha nekem is bejött, hogy reggel "sztem" extrém árra beraktam az eladást, csak úgy és simán teljesült, pedig én sem hittem még benne reggel.
Ma is ilyenen filóztam. 120-as pénteki vételemet gondoltam berakom 550-re, de annyira eröltetett volt még fél 10-ig minden, hogy gondoltam úgysem megyün fel odáig és visszavettem 420-ra. Simán teljesült, de volt benne több is. Nem baj sok kicsi sokra megy:-))
Sose legyen rosszabb:)))))
Még a végén igazad lesz :-)
Szépet pottyant amcsi
De tudja valaki mire estek hirtelen ekkorát?
Kerikoma: le akartam ma zárni a pozimat 600 felett, de nem értem vissza záróra és elfelejtettem betenni előre eladásra
Hát nem tudom...
Pénteki longom túl korán dobtam, de a múlt héten olyan szépen összejött a sok kicsi sokra megy taktika, hogy most is megpróbáltam, de már bánom türelmetlenségemet:(
Vagy ne bánjam?:) Holnap is lesz nap, de annyira rizikós mostanába átvinni a pakkot másnapra...... Sok pízt égettem el a nyáron...
túlzottan nem idegesít kis pakk, ha esni akar úgyis esik, ha menni akar hát megy nem lehet keresni mostanság se long se short
szóval próbapakk, ha nem jön be ÍJ
Egyébként full KP és kereskedés kényszerem győzött :-)
Várom az irányt
hát odakinnt is csak az S & P akar menni nagyon...meglátjuk mi lesz.
Bármi lehet 22-ig
úgy lehet 9,5 mint 10K
mi meg holnap majmolunk :-D
Usa esik...ha negatívban zárnak holnap olyan réssel nyit lefele hogy nyitáskor nem győzik a shortokat nyitni...
Sziasztok!
Újra gép elé kerültem és látom a 450 feletti longjaim hozogattak.
Én 3+1 okból longolok: 1. Amcsik új csúcs felé igyekeznek elég erősen
2. Dax szintén új lokális csúcsra tört
3. Hati 450 felett TA szerint long
+1 Ricsi kitörtöt "forgalommal" és megtolta a bolit felfelé a szűkülésből
Holnap kellene rá egy megerősítés és akkor long bebiztosítva.
Vélemények?
azért ez már nevetséges......hitelek nélkül már holnap csőd lenne...tavaszra meg mindenképpen elfogy....munkanélküliség óriási...
nem kéne ilyen felelőtlenül írogatniuk.
"Magyarországon már jövőre növekedés várható, két év múlva pedig a magyar gazdasági növekedés a leggyorsabbak között lesz a térségben - jósolják londoni felzárkózó piaci elemzők."
No meglesz az új csúcs,saccra 22e bux várható,esés teljességgel kizárt,mennyi hülyeséget összeírkálnak egyesek! :D
még csak most vizsgálom....majd holnap ráadok..ha elindul lefele a futures..addig nem.
Következő megálló hatiban 20800,viszont most Oti megállt,majd holnap réssel fel megoldjuk? :D
Most teljesen fölösleges beleadni...