Csáó
Belemersz adni? :)
Ilyet írtam én is OTP topikba. Én elvártam volna 4950-et, de 5200 megfogta. Nem tudunk esni egyelőre.
pozi nélkül..
de olyan érzésem van, hogy mindjárt összecsuklik....
Igen fogták a kezünket, és ha Otiliát új csúcsra húzzák akkor a hati mint a mágnes követni fogja:-)
20400ról is lefordult 3x,negyedszerre átvitte,usások új csúcsra mentek,most rajtunk a sor,bár nem látom én sem azt a piszkos nagy kraftot,de sztem kihúzzák Otit új csúcsra addig nem nyugszanak.
Múlt héten eshettünk volna,de akkor is fogták a kezünket....
OTP topikba írtam neked egy ehhez kacsolódó összehasonlítást DAX-BUX
Ki mennyire milyen időtávon felül ill. alul teljesítő!
Érdekes dolgokat mutat a grafikon:
http://stooq.com/q/?s=dax&d=20091012&c=1y&t=l&a=lg&b=1&r=bux
Lehet érdemes lenne tényleg megnézni, majd este kutakodok, mikor ráérek egy kicsit. Viszont Amcsi pihenése miatt gondolom én is a felfelét, mert ki lesznek éhezve a kereskedésre. Legutóbbi pihenésük után is szép nap volt:-) Hati majd 1000 pontot ment ha jól emlékszem:-)
Ha azt veszem igazad van, ha meg ezt, akkor nincs:)
Valóban lefordult, és eléggé vehemensen.
De azóta DAX, DOW, stb sokkal magasabban van. Mi most kicsit lemaradtunk, nem tudom, miért.
Gondolom meg tudod nézni (mert én nem), mennyi volt a dow, dax, s&p, amikor mi 700-ról lejötünk.
650-700-ról is sokszor lefordult, elég bizonytalan vagyok még ebbe a csillagos égbe:-)
Igen, látom, te napok óta optimista vagy. Én adtam 350-en, hátha megint lefordul 400-ról, de nem tette. Így most irány a csillagos ég.
Szerintem is. Csak kicsit hamarabb vártam, úgyhogy nekem már nem kell fordítanom.
Én vettem, mármint a reggeli shortomat zártam, és átmentem longba. Nincs itt semmi gáz, irány az új csúcsok.
Belek éne adni, de a multkor is mikor Amcsi pihent 1 napot, másnap széttéptek mindent:)