bejött, csak nem kereskedtem le :((
most értem vissza nyitó után.
megint elaludtam a reggelt mint hétfőn? :-(((
Vagy bővítgeted? :D
Shortot zárod?
Toltam egy longot 11320 ról...
hallod... miket írogatol :)
sztm hati 10900ig megy le max 10800..
Sztem nem csak Te raknád tele a gatyát:D
Buxban 50napos elsőre megakasztotta a menetet,és a 10800 is csak egy napra volt meg hiába hiteleztem meg..no meglássuk mi lészen,usáék felfelé tartanak,feri pedig elfelé,nincs mese menni kell az ég felé! :D
:)):)) január óta, de mégis, innetől mááá mindegy.. lassan télapót játszhatsz jelmez nélkül :))
Azért bexarnék, most lemenne bux aljra ...
Kösz,a bácsi megszólítással még ráérünk,még csak január óta vagyok benne a 3x ben :D
Sztem buxban kifejezetten jól néz ki ez a mai Obi gyertya 3nagy fehér után,lehetne belőle sorminta is :D
520on is nyitottam, nem kel számológép kiírja, csak nem néztem meg, ne idegeskedjek.. Elég reggel, ilyen hirtelen halál jelleggel :))
Waszi bácsi sztm 10400ig lenézhet simán és nincs nagy gond, de majd elemzek is :)
Ez teccik: rogyásig vagyok vagyok vele mert felkötötték :D
Én 400 ról nem mertem nyitogatni,bízom én még a medvebikában...bár ma lehet másnapos volt,tegnapi +5-6% hoz a mai -2% nem veszélyes...
erre való a számológép ;-)
tegnap nyitottam 520-on, persze holnap lehet csodabux, mert ez a trend ha ameroka és a futik mínuszosak
pf-en van egy cikk. itt nem találom. 600 pontos s&p. Ti hogy látjátok?
olyat Én is csináltam, bár nem fedezet miatt, hanem mert bux 11200volt...
én tegnap hasonló okokból annyira túlvállatam magam, hogy záróban kontikat kellett dobni, mert nem volt elég fedezet a veszteségre..
tudom, tudom,
csak rosszul emlékeztem a szintekre és a beírt mennyiségekre.
Ma meg 1-2 kontit dobtam 650-en meg 500-on, hogy nyugodtabb legyek. a többi megvan...
nem tudom átlagot, mert annyira felkötötték, hogy rogyásig vagyok vele, elfelejtettem ,hogy bent álltam 370 - 400on 350en és még rányitottam :D Szóval fogalmam sincs mennyi a beker...Azt se mertem megnézni mennyi van :)
Ez otthon is elkészíthető,nem kell hozzá saját placc! :D
http://genius.x0.com/pmdirectory/
Nem gondoltam volna hogy amcsikat így beverik,grat a shorthoz,milyen átlaggal van?
Viszont én nem buktam a virtuállongommal ma,héten lesz egy csomó rossz adat arra remélem megőrülünk még felfelé,az a gáz hogy most is Oti vitte hátán a magyar piacot a többi blue nem nagyon törte magát,hogy lesz így Bux visszateszt 18e-re ? :D
ez nagyon jóóó wow, ez szenzációs. Ilyeneket gyűjtsünk a dumcsi topikban.
Shortom remélem holnap jó lesz, KT úgyis magas.
meghúzásba beleadogattam. 450ről nem vitték el sajnos.