Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#137008 Csokigyáros Előzmény: #136986

igen lélektanilag nagyon vonzó szint, hogy megcsinálják... de k.. nehezen megy... egy jó hete azt hittem egy erős nappal megcsinálják... de nem megy... erős a félelem, hogy nem lesz idő realizálni... nem tudom, de az az érzésem, hogy minél nehezebben érik el, annál erőteljesebb lesz a lefelé reakció... és hát nem vagyok aljvadász, se csúcsvadász... :)

persze az egész csak szvsz... és funda alapon... :)))

#136998 kelvin Előzmény: #136986

Erste Kommentár:

Bernanke, a FED elnöke megszólalt és valószínûleg nem okoz örömet a longosoknak. Ugyanis újra hangsúlyozta, hogy amint a gazdaság fellendülõ fázisba ér, a FED kész visszavenni a likviditást a piacokról. Mivel a jelenlegi száguldást a részvénypiacokon a likviditás, a pénzbõség vezeti, ezért ez a hír profitrealizálást is elindíthat. Ugyanis a valóság az, hogy alulértékelt részvényt csak elvétve lehet találni. A jellemzõ az, hogy a részvények jelentõs része az értékelési tartományuk felsõ szélének közelében tartózkodik. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az emelkedési potenciál ma már sokkal kisebb, mint a csökkenés körüli kockázat. Ugyanakkor még mindig azt kell mondanunk, hogy az emelkedõ technikai kép nem sérült. Azaz a shortolás ideje csak közeledik, de valószínûleg nem jött még el.

#136996 rbbj11 Előzmény: #136992

ma lesz esés is, dax futiban maradt egy rés, az mindig hamar betöltésre kerül. Elvileg már tegnap be kellett volna töltse, aznap be szokta legtöbbször

#136991 kelvin Előzmény: #136986

Akkor szerintem csináljuk azt hogy belongolom a hatit, te dobod a shortjaidat, 10K-s dow az kb 22k-s hati, a nyereséget felezzük

XD

#136986 Waszeitung Előzmény: #136967

Nekem is piszkos gyanús hogy felkergetik Dow 10e fölé,de félek hogyha kidobom a shortot,úgy járok vele mint az 1500magasságában vett Otival amit miután eladtam rá kb két órával megindult mint a tavaszi paré :D

Ez már vszeg üldözési mánia...

Bezártam a shortom, mara…

#136964 Ricsi

Bezártam a shortom, maradt oti eladás. Ebből ma semmi nem lesz, ha lemegy veszek, ha fel, eladok.

#136960 kerikoma Előzmény: #136946

No ez egy szép nap lesz, ahogy nézem. No aztán merre van a merre, erre kiváncsi lennék nagyon:-)

#136926 Ricsi Előzmény: #136921

De így nem kaptam:( Mind1, a tegnapi shortomat akartam zárni, hosszú még a nap:)

Beálltam venni 120-on, 1…

#136917 Ricsi

Beálltam venni 120-on, 121-ig adták oda, hurrá:)