Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: Meghívó:

#137148 Kriszti@n Előzmény: #137135

pontosan+ offshore,vagy külföldi cég.ez a barom vezetés nem jön rá ,hogy sokkal több bevételtől esik el,mintha emberi árak lennének(regadó stb.)a világon nincs még egy ilyen f@sz ország,ahol állampolgárok tulajdonában ennyi külföldi rendszámú autó van...

#137118 hosszhuszár Előzmény: #137110

Azért érdemes elgondolkodni, ha meglesz ez a luxus autó törvény, hogy vegyen e az ember fia azért,jó autót magának, hogy utánna bérelhesse az állam bácsitól, hogy ők, tömhessék továbbra is a zsebüket, arcátlanul......

#136845 Kriszti@n Előzmény: #136800

Józsi! a teljes amg sorozat van matt feketében.az sem szar:-) legutóbb egy cls63at láttam hááát.pedig nem tetszik a cls...

#136823 GáborGábor Előzmény: #136820

Holland és német ex-kollegák tudnának intézni leselejtezetteket, de itt ez a ... hogyishíjják ... rejtett adó ... igen, megvan! regadó!

:(

#136821 Csokigyáros Előzmény: #136816

nekem is van egy rajgazom... csőrös, oldalszelepelt motorral... nincs olyan hely ahova sajnálnám bevinni... :)

#136820 Kissherceg Előzmény: #136818

H1eset rendelt, de összes új hummer első típusát Ő kapta. H2, H3at is :)

hummer aránytalan drága, főleg újonnan.... 33misi, röhej.... Kint meg népautó.... ebayen nézz és szlovák rendszám :)

#136816 GáborGábor Előzmény: #136813

Egy pestitől nem is rossz ...

;)

Gyere vidékre, itt is lehet tanulni pár dolgot ...

:)

GAZ69, Merci motorral - nincs terepen ellenfele ...

;)

#136814 GáborGábor Előzmény: #136807

A Lada példa nem is rossz!

Olvastál már nyugati újságot, ahol jobbnak minősítik a Lada Nívát mint sok nyugati társát?

;)

A Fiat 124 (későbbi Zsiguli, Lada) fejlesztése akkor kezdődött, amikor még hasonló autókkal csak kevesen foglalkoztak szerte Európában ...

#136810 GáborGábor Előzmény: #136807

Aki nem volt Salgó-rallyn az nem tudhatja ...

(hű de magas lóra ültem! - mindjárt lezúgok ...)

Azok volt a szép idők!

A márkaneveken meg, nem érdemes összeveszni. Merci, Fiat, Lada ...

Kinek a pap - kinek a papné ...

:)

Minden márka tudott felmutatni valamit, amiben a többiek nem voltak éppen jelen.