Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: kis papír fanoknak

#135751 rbbj11 Előzmény: #135739

sztem is vagány. Jól csinálja, ismét okos döntést hozott, elismerésem! :)

Eldöntöttem, jövőre én is így csinálom :)

Idén is nagy butaság volt az éves 40-50%-ot tovább kockázattanom, és most fél évem csak azzal telik, hogy azon görcsölök, hogy legyen újra év végére ugyanott, mint júniusban. Ahelyett, hogy elmentem volna fél évre vakációzni :) Mennyi szép dolog van még az életben ehelyett... :)

#135739 ilonka Előzmény: #135735

sztem inkább "vagány"...:-)amúgy meg titokban tőzsdézik tovább,csak minket rázott le....:-)))

#135737 TrogerBroker Előzmény: #135735

vezeti hány százalékos hozamokat ér el, bárki megnézheti !

Vér profi kereskedő !

Az ország legjobb megmondóemberének tartom !

#135735 Zotya32 Előzmény: #135323

egy kicsit nem túl "beképzelt", "lenéző" beírás volt ez a részéről? elment vakációzni, karácsonyi nem is ír.... :)

Mindenesetre ügyes egy pali, ha ezt meg tudja engedni magának. Örülök, hogy legalább neki jól megy.

#135238 rbbj11 Előzmény: #127300

nem onnan számítja a válság kirobbanását....ugyanis valóban, mikor már kirobban a jelzálogpiaci válság, még meredeken uj csucsot másztunk. Tudtommal 2007 legelejétől van értelmezése szerint válság

#127300 matgab Előzmény: #126236

azért megint sikerült neki egy -két marhaságot összehoznia (pl. az, hogy az indexek már a válság előtti állapotban vannak). A válság az legkorábban 2007 második felében (A BUX esetében a "jó" makroadatoknak köszönhetően már előbb elkezdtünk esni). Ezeket az értékeket még messze nem érték el egyik index sem...Ettől függetlenül eshetünk, ez benne van a pakliban.

#125973 Hibaz Előzmény: #125188

Jelenleg a V fázisban vagyunk...

De mit fognak mondani a főelemzők,ha egy duplaalj után elindulunk ismét föl????(Azt ,hogy ez a válság W alakú..::)))

És,ha újból teszteljük majd a mélypontokat ???? Majd azt mondják,hogy ez L alakú....::)))

Időtáv kérdése az egész,amit SENKI sem tud MOST megmondani.....

#125957 danih Előzmény: #125953

Húúú ezer köszönet, sajnáltam hogy lemaradtam, de most itt van :)

#125188 Hathor Előzmény: #118097

Ezt az egyértelmű L-t nem értem.. A fő indexet megdupláztuk. Mitől lenne L?

Mindegy egyértelmű W csak kérdés mikor jön el a következő lejtmenet.