Jah, szerintem is dicsekvés szagú :)
na ja... vmi jobbra futhatná... :)
sztem is vagány. Jól csinálja, ismét okos döntést hozott, elismerésem! :)
Eldöntöttem, jövőre én is így csinálom :)
Idén is nagy butaság volt az éves 40-50%-ot tovább kockázattanom, és most fél évem csak azzal telik, hogy azon görcsölök, hogy legyen újra év végére ugyanott, mint júniusban. Ahelyett, hogy elmentem volna fél évre vakációzni :) Mennyi szép dolog van még az életben ehelyett... :)
sztem inkább "vagány"...:-)amúgy meg titokban tőzsdézik tovább,csak minket rázott le....:-)))
vezeti hány százalékos hozamokat ér el, bárki megnézheti !
Vér profi kereskedő !
Az ország legjobb megmondóemberének tartom !
egy kicsit nem túl "beképzelt", "lenéző" beírás volt ez a részéről? elment vakációzni, karácsonyi nem is ír.... :)
Mindenesetre ügyes egy pali, ha ezt meg tudja engedni magának. Örülök, hogy legalább neki jól megy.
nem onnan számítja a válság kirobbanását....ugyanis valóban, mikor már kirobban a jelzálogpiaci válság, még meredeken uj csucsot másztunk. Tudtommal 2007 legelejétől van értelmezése szerint válság
új poszt és boldog karácsony :)
azért megint sikerült neki egy -két marhaságot összehoznia (pl. az, hogy az indexek már a válság előtti állapotban vannak). A válság az legkorábban 2007 második felében (A BUX esetében a "jó" makroadatoknak köszönhetően már előbb elkezdtünk esni). Ezeket az értékeket még messze nem érték el egyik index sem...Ettől függetlenül eshetünk, ez benne van a pakliban.
újabb post
Jelenleg a V fázisban vagyunk...
De mit fognak mondani a főelemzők,ha egy duplaalj után elindulunk ismét föl????(Azt ,hogy ez a válság W alakú..::)))
És,ha újból teszteljük majd a mélypontokat ???? Majd azt mondják,hogy ez L alakú....::)))
Időtáv kérdése az egész,amit SENKI sem tud MOST megmondani.....
Húúú ezer köszönet, sajnáltam hogy lemaradtam, de most itt van :)
Koszto link nyilasi blogban, annak aki nem látta
Ezt az egyértelmű L-t nem értem.. A fő indexet megdupláztuk. Mitől lenne L?
Mindegy egyértelmű W csak kérdés mikor jön el a következő lejtmenet.