Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#136065 Ibiza Előzmény: #135661

kikapcsolódás..ha van eszed és szemed a természethez...

ülsz a parton és nézel.. pók szövi a hálót..egér viszi alyukba a kaját majd megy a következö fordulóért... utána oson a menyét..majd harci zajok a magas füben...

jönnek a hangok..fácán..nyúl..örvös galamb..a vizen látod a mozgást.. kifigyeled balin merre teszi a köröket..hol ugrik a ponty.. hol lakik a nagy csuka.. becserkelni rádobni a villantót..ez a a valami..

ha nem ismered ezeket..akkor bizony csak zavaró hangok egy összefüggéstelen katyvasz.. pedig egy csodás rend..amiben elhelyezheted magad.. láthatod mennyi egy élet..azt is szerencse is kell az élethez..valamint azt soha ne add fel..ha a póknak a hálóját elszakítják ezerszer újra csinálja..

a hal az csak ráadás..a legtöbbször elengedem

#135711 GáborGábor Előzmény: #135670

Elég legyen már ...

Fájdítjátok a szívem kedvenc időtöltésemmel!

Egész nyáron nem tudtam sehová eljutni, ahová terveztem, de mindenhová el kellett mennem, ahová nem terveztem ...

:(

#135670 TrogerBroker Előzmény: #135656

Sajó folyó szintén -10 fok, menyhalazás , süllőzés. + télen néha egy kis vadnai tó pisztrángozás. Az már Januárban általában kienged, ha egyáltalán befagy...

#135668 TrogerBroker Előzmény: #135651

Egyszer megküzdenél egy igazi harcossal, olyannal ami majd kitépi a kezedből a botot, lehet egy életre megfertőzne a dolog...

2, természetben vagy

3, valakinek ez a "pihenés"

Jövő nyáron én lehet kereskedni se fogok egy hónapig. Kiköltözök a horgászházunkba Arlóba :))

#135666 banyaiz Előzmény: #135656

:) ilyenkor a legjobb amikor belenyúlsz csalihalért a vízbe. :D . Mártogatni, meg gumihalazni szoktunk télen süllőre általában.

#135665 TrogerBroker Előzmény: #135661

:D Ez tetszett :D

Apám munkatársa is "horgászni indult" mindíg, makkoscipőben.... Menyasszonyának feltőnt hogy fél éve csak két botot dob be mindíg a csomagtartóba, semmi felszerelést. Annyi esze meg nem volt hogy néha vegyen egy pontyot hazafelé a teszkóban...

persze úgy bukott le hogy a 2.nője megtudta hogy van egy harmadik is, ezért bosszúból megmutatta az sms-eket a menyasszonyának a munkahelyen...

De már a menyasszony is gyanakodott :D

#135656 Josef Előzmény: #135655

Tavaj télen a pilismaróti öbölben menyhalaztunk meg süllőztünk éjjszaka -10 fokba... Na az volt a hideg..... ( de volt nálunk fagyálló laposüvegbe)

Sziasztok ! Most van a …

#135651 Wall street

Sziasztok !

Most van a parlamenti ülés az m2 közvetíti, ahogy látom még jó sokáig tart !

#135604 GáborGábor Előzmény: #135599

Efféle segédekkel és szakikkal ...

inkább magam csináltam ...

Persze a részükre kiutalt mennyiséget is én fogyasztottam el - mértékkel ...

;)

#135594 Robag Előzmény: #135586

Derék dolog. :)

Nekem is érzékeny, különösen mióta bepottyantam a háztetőn. :)

Persze a kombi cirkó cipelés a negyedikre meg vissza, na az sem tett jót. :)

A Dolobene viszont csodákra képes, na meg egy jó kemény ágy.

#135586 GáborGábor Előzmény: #135552

Tavaly 8 m3 betont egyedül talicskáztam majd egy héten keresztül. Természetesen semelyik ismerősöm nem ért rá akkor.

:(

Most ismét hasonló mennyiséget kellet megmozgatnom, másodmagammal.

Jövőre nem vállalok több építkezést, sem felújítást.

Elegem van ...

#135574 KawaBazsy Előzmény: #135552

Jah, nekem is az a gyenge pontom. Tavaly beemeltük a motorom a kisbuszba, utána 2 hétig szenvedtem. Ezt nem lehet megedzeni se.

#135552 hosszhuszár Előzmény: #133941

Ajánlom mindenkinek, hogy ne cipeljen le a hátán egy mosógépet, az első emeletről az udvarra, ha nem akar 90 fokos szögben közlekedni utána.

Fiatalabb koromban megcsináltam 2 x egymás után......

Most, így 40 fölött, a derekam leszakad.....

Hogy vettem a hátamra?

Átkötöttem gurtnival, majd belebújtam a gurniba, és felvettem, mint egy hátizsákot.

Így vittem le az emeletről az udvarra, minden gond nélkül.

Kondival nincs gond,csak a derekam........