Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#135481 bajkusz Előzmény: #135456

Igazad van, én döntöm el. Mint ahogy anno én döntöttem, hogy veszek belőle. Az átlagáram javítására jó lenne a vétel. Meg most nem tudok sokat foglalkozni vele - napi szinten pl.

Nincs nagy tételről szó, most kb 10000 darabot tudnék venni, ami azért szépen javítana a csomagom átlagán. Na mindegy töröm a fejem és figyelek. a 97-es szint érdekes.

#135460 -sabe Előzmény: #135456

egyetértek.

97en nem akarják átengedni? Egy kicsitől megválnék 98-on, hamár egy tizessel lejjebb megvettem

#135456 Johny King Előzmény: #135451

Ezt neked kell eldöntened!

Én a helyedben mással is kereskednék, és a nyerőt hoznám ide, ha még akarsz venni belőle!

#135451 bajkusz Előzmény: #135178

Köszi a választ Johny!

Dilemmában vagyok. Most utalták az éves bónuszomat és nem tudom, hogy betegyem-e a tavalyi mellé ide a phylbe vagy legyen annyi eszem, hogy mást veszek rajta. Nekem csábító ez a mostani árfolyam. A Giro miatt sajna csak holnap lesz a befektetési számlámon a pénz :-(

Addig még 100 fölé is mehet ahogy látom.

#135431 Kissherceg Előzmény: #135416

hozzászólásaid száma elérte az 1000et :))

tényleg bosszant, hogy végignéztem az emelkedést, mert Én csak 85 alatt veszek szöveggel... :)

#135426 hAliG Előzmény: #135369

Talán kilép az eső csatornából... úgy néz ki, hogy 97-98-on már kikandikál :)

#135404 Johny King Előzmény: #135385

Most kellene egy bejelentés, hogy a Bankár 25% felett van!

Szépen megvette a Capitall-tól, illetve az EWT-től, meg a kicsiktől, amit lehetett...

#135178 Johny King Előzmény: #135169

Meghallgatva a július 03-ai riportot, azt mondta TP, hogy vagy október vége, de legkésőbb november!

Október már elvileg nem lehet, mert 30 nappal előtte közzé kell tenni a meghívót!

Én november végére számítok, vagyis legkésőbb október 30-ig meg fogják hírdetni a BÉT-en, ha addig nem lesz semmi hír a Közgyűlésről, akkor passzolom a kérdést!

#135169 bajkusz Előzmény: #135152

JK! Van valami hír az őszi közgyűlésről? Készültetek rá még szeptember közepén. Én azóta nagyon el voltam havazva meg sokat voltam külföldön is. Jó lenne valami élet a papírba (bár forgalom az van éppen... csak esésben sajna)

Bizakodok azért. Nem tudom az okát. Optimista az alaptermészetem.

#135164 bajkusz Előzmény: #135148

Van! Király hely van hozzá!

Nem tartom magam spekinek. Befektető lettem (akaratomon kívül - bevallom) és Phyl hívő. Hiszek benne, hogy egyszer eléri a céláramat. :-)

Robaggal ha jól emlékszem a 130-132 környékéről együtt pislogunk :-)

Bár neki lehet, hogy volt esze és csinált pár tranzakciót az elmúlt hetekben.

#135147 Johny King Előzmény: #135139

Kb. 1,5 évig próbáltam normálisan kommunikálni a különböző fórumokon, de egyszerűen képtelenség, mert sokan azt hiszik, hogy mivel 10-15 éve kereskednek, ezért sokkal többek a "kezdő" embereknél...