Kicsuktam magam, 10 pont veszteség, és 2*5 pont brokidíj. Én így érzem most, délután meglátjuk:)
Kicsuktam magam, 10 pont veszteség, és 2*5 pont brokidíj. Én így érzem most, délután meglátjuk:)
ahogy érzed főnök.
Én nem bírom a feszkót, ha tudom, 60-on zárom. 50 pont nyereség, sokra nem megyek vele, de nem akar ez esni. Szerintem Alcoa szokás szerint jót jelent, és elindulunk felfelé.
Főleg, mert mindjárt indulok, nem tudok figyelni. OTI longom elvan, ezt a fedezetet meg lezárnám.
még nem drámai a helyzet szvsz :)
Pár perce nyugodtabb voltam....kt 100,devizák,olaj le,futik keménykednek,Otit is nekiálltak cibálni felfelé :(
Idáig szépen alakul Ázsia és a futik is.
Egyelőre 600-ig várnám max, a többi majd délután kiderül.
sztm ez nem zászló. Ellenállás előtt állunk, jó gyjk beárazva innen feljebb kicsit sok lesz. hatiban 400 felett elvileg long....
A BUXban zászlót építettünk és a sáv tetején vagyunk :(
Ha jól emlékszem holnap jön az első gyorsjelentés, én már csak a gyj-k fejhűtésében bízom....
Akkor most hogyan tovább?
Egon ujjongani fog, hogy lám lám 350 megfogta. De lehet hogy előveszi a "ha bull, hát legyen bull" dumát. Bár szerintem megnézi a nyitót, és fél tíz előtt nem áll elő bux elemzéssel. :)
SnP-ben és DJ-ben méretes ford. fej váll, 1.1k-ra ill 10k-ra mutat nagyjából. Buxban ez nem rajzolódott ki, de jó eséllyel megyünk utánuk, szvsz.
Mi lehet a következő ellenállás hatiban, ha szignifikánsan átvisszük a 350-et? Van ez a 800 ugye, de többször akadtunk már el a 600-700-as zónában is. Ha amcsik menetelnek tovább, akkor mi is mint kés a vajon. De ha lelassulnak odakinn, akkor már számítani fognak az ellenállásaink.
akkor, ha jól látom minden rendben van :)
Hmm...és melyik két helyen van?
majd becélozza a doki aztat is :DDD
Azért vicc hogy ma megint mennyire megvették apiacot..és USA rallyzik ma is,,
nembaj ..várunk egy újabb short belépőre...minimálisat azért kerestem ezekkel is.
ja..robbantottak..zúztak...
de nem éreztem semmit....
Vicc ez az ország azért...egy ilyen modern ultrahangos "robbantó" 20 millióba kerül..de az országban csak két helyen van...
A BKV végkielégítésekből már minden megyeszékhelyre lehetett volna venni ilyen szuper masinát.
jah, BUX "szarul" van... :)
de mi van veled? robbantottak? vagy nem volt mit?
Hello skacok..
most értem haza a kórházból....Pffff..
mit csinál ez a BUX ? :D
még jó hogy beállítottam két stop ot..úgynézem a shortjaim 3/4 ét zárta is...
majd visszanyitjuk holnap ... Fricko hívott miközben úton voltam..mondta hogy volt ma egykét érdekes dolog...most tanulmányozom át.
na úgy látom nem bírtátok 20k alatt tartani...:)
ejnye... így bízzam rátok ezt a buxit???... :D