Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#135400 Ricsi Előzmény: #135398

Kicsuktam magam, 10 pont veszteség, és 2*5 pont brokidíj. Én így érzem most, délután meglátjuk:)

#135395 Ricsi Előzmény: #135391

Én nem bírom a feszkót, ha tudom, 60-on zárom. 50 pont nyereség, sokra nem megyek vele, de nem akar ez esni. Szerintem Alcoa szokás szerint jót jelent, és elindulunk felfelé.

Főleg, mert mindjárt indulok, nem tudok figyelni. OTI longom elvan, ezt a fedezetet meg lezárnám.

#135388 Waszeitung Előzmény: #135379

Pár perce nyugodtabb voltam....kt 100,devizák,olaj le,futik keménykednek,Otit is nekiálltak cibálni felfelé :(

Ti mennyire ültök nyugod…

#135379 Ricsi

Ti mennyire ültök nyugodtan a tegnap délutáni shortokon?

Re: Szép volt

#135349 Robag Előzmény: #135334

Idáig szépen alakul Ázsia és a futik is.

Egyelőre 600-ig várnám max, a többi majd délután kiderül.

#135334 Kissherceg Előzmény: #135333

sztm ez nem zászló. Ellenállás előtt állunk, jó gyjk beárazva innen feljebb kicsit sok lesz. hatiban 400 felett elvileg long....

#135333 RemegoKez Előzmény: #135330

A BUXban zászlót építettünk és a sáv tetején vagyunk :(

Ha jól emlékszem holnap jön az első gyorsjelentés, én már csak a gyj-k fejhűtésében bízom....

#135330 Robag Előzmény: #135172

Akkor most hogyan tovább?

Egon ujjongani fog, hogy lám lám 350 megfogta. De lehet hogy előveszi a "ha bull, hát legyen bull" dumát. Bár szerintem megnézi a nyitót, és fél tíz előtt nem áll elő bux elemzéssel. :)

SnP-ben és DJ-ben méretes ford. fej váll, 1.1k-ra ill 10k-ra mutat nagyjából. Buxban ez nem rajzolódott ki, de jó eséllyel megyünk utánuk, szvsz.

Mi lehet a következő ellenállás hatiban, ha szignifikánsan átvisszük a 350-et? Van ez a 800 ugye, de többször akadtunk már el a 600-700-as zónában is. Ha amcsik menetelnek tovább, akkor mi is mint kés a vajon. De ha lelassulnak odakinn, akkor már számítani fognak az ellenállásaink.

#135230 BudFox Előzmény: #135224

majd becélozza a doki aztat is :DDD

Azért vicc hogy ma megint mennyire megvették apiacot..és USA rallyzik ma is,,

nembaj ..várunk egy újabb short belépőre...minimálisat azért kerestem ezekkel is.

#135223 BudFox Előzmény: #135218

ja..robbantottak..zúztak...

de nem éreztem semmit....

Vicc ez az ország azért...egy ilyen modern ultrahangos "robbantó" 20 millióba kerül..de az országban csak két helyen van...

A BKV végkielégítésekből már minden megyeszékhelyre lehetett volna venni ilyen szuper masinát.

#135215 BudFox Előzmény: #135208

Hello skacok..

most értem haza a kórházból....Pffff..

mit csinál ez a BUX ? :D

még jó hogy beállítottam két stop ot..úgynézem a shortjaim 3/4 ét zárta is...

majd visszanyitjuk holnap ... Fricko hívott miközben úton voltam..mondta hogy volt ma egykét érdekes dolog...most tanulmányozom át.

na úgy látom nem bírtáto…

#135208 Csokigyáros

na úgy látom nem bírtátok 20k alatt tartani...:)

ejnye... így bízzam rátok ezt a buxit???... :D

#135167 kelvin Előzmény: #135154

Látom amcsik nem adják fel , menetelnek rendesen.

Otim megtartottam short fedezetnek, hátha megőrülnek az usákok és még jobban megtépik őket.