Egyébként Te ismered ezt a két "figurát" személyesen???
Egyébként Te ismered ezt a két "figurát" személyesen???
És mi az ami "nem" tetszett a PF-n???
:-)
Igazad van Johny: egy kaptafára valóak, mindketten :-)
Apropo, olvastalak a PF-en is!
JP! Én ezt nem Rapistától kérdeztem, hanem a Buxi-tól!!!
Ő nyögte be 3 nappal ezelőtt a szerdai rallyt:-)
Johny! Rapistától te mit vársz, de most őszintén ?
Fel nem fogom , hogy zagyván, hablatyon kivűl, tud mást is produkálni.... a hantákról nem is beszélve, amik vagy megtörténtek a cég életében, vagy nem tipusu vagány beszólások.
Miért hiszem azt, hogy a ducibb vagy Te a fotográfián Mummykám? :-))
Buxi is minden szart bepakolgat ide! Most égessem be a saját fotómmal? :oD
Ez egyik se jön be igazán Mummy, bár kétségtelen, hogy nagyot alkottak.:-)
Esetleg inkább magadat? :o)
Ezek szerint csak a szokásos 15 órai álom.
Különben meg mennyi jó pasi lett itt hirtelen, tényleg le kell cserélnem ezt a rusnya malacot.
Az ég adta világon nem várok semmit, jöjjön aminek jönnie kell Johny. Jó az esélye egy nagy forgalmú emelkedésnek holnap. De ez tőzsde, kockázatos.
Holnapra tényleg vársz valamit, vagy csak a szokásos hülyéskedés???
Hitelt kapni ilyenkor remek dolog. Gondoljon arra Johny, hogy a konkurencia orra elől szívtak el forrást. Nem véletlenül dec 31 után lesz teljesítése a vevőnek...
Mit szeretnél hallani???
A másik fórumban már írtam a mérlegről...
Tegnap egy kissé indulatos lettem rá, illetve szomorú, de ma higgadt fejjel mégegyszer átnézve nem is olyan rossz...
Persze látnom kell még az eredménykimutatást is, illetve a szöveges beszámolóra is kiváncsi vagyok (Pl.: Mi az a **** sok hitel, kié, mire, stb...)
Virágnyelven nem tökéletesen értek, de az tényleg jól esne , ha az én verzióm jobban tetszene neked :-)
Nekem egyszerűen ponty... http://www.livingcincinnati.com/wp-content/uploads/2008/03/koi-fish.jpg (japán verzió) , de lehet a te verziód jobban tetszik :)
Írjátok le buxi bának az érzéseiteket a phylaxia holdingal kapcsolatban. Ma a tiétek vagyok. Johnyka?