csupa öröm az élet, az ígéret földjén... :)
és jönnek elő az elemzők is a + hírekkel... ne félj a gyorsjelentési szezontól, stb...
hát lássuk...
csupa öröm az élet, az ígéret földjén... :)
és jönnek elő az elemzők is a + hírekkel... ne félj a gyorsjelentési szezontól, stb...
hát lássuk...
Azt nem tudom de usákoknál nagy az öröm vmire,ennek már sosem lesz vége?
Egyetertek. Csokkeno csati van. Long, ha kiugrik belole felfele. Persze, csak ha van ido beszallni. :)
A Radio Cafén kb 7:45 körül a solar munkatársa tart piaci összefoglalót minden reggel!
20350 alatt short,felette long minek bonyolítani? :D
nem küldtek.... és solar :)
Azt hiszem, első körben nagyon elégedett lennék a 350-es ellenállás tesztelésével. :)
Na, elteszem magam holnapra. :)
Herceg, nagyon hálás lennék egy holnap reggeli scolarért! Eddig már sokszor segített az iránykeresésben. :)
Nyugodtan! Én is ezen filózok, hogy a 19850-es longot hol dobjam? Meg az OTP-t!
Nem akarom elkiabálni, de el sem hiszem, hogy nem fordítva ülök végre ezen a jó Magyar gebén! :)
Hát én sem vagyok túl nyugodt, de azért egy kicsit jobban érzem magam mintha shortban lennék. :)
20350 lenne az ellenállásunk, igaz?
(fölötte meg 20800, de ezt csak félve és zárójelben írom, nehogy kimoderáljanak)
Vajh meddig engedhetem a longomat? Adjam el nyitóban, vagy húzzak stoppot?
...bocs, csak hangosan gondolkodom :)
Sztem be van az dugulva :D
Napok óta itt tökörészünk,csorgunk le,ma is mehettünk volna fel a nemzetközi hangulat megvolt hozzá,holnap bizonyíthat csodapiacunk!
Jah... Milyen szép is lenne, ha az egész SLY egységesen és következesen a nyerő oldalon állna... :)
Egyszer hopp, másszor kopp. Próbálom javítani a hopp/kopp arányt. :)
így megy ez nehéz tőzsdei időszakban :)
legalább valamelyikünk tud a másiknak fizetni... :)
az erő legyen veled :D
Hát én valahogy még mindig érzem azt a long szagot. :)
Csak végre a zárást is jól kéne eltalálni...
na igen. Miért nem megy? Kiváncsi vagyok ázsiai nyaralók mit alkotnak a héten..
irányba nem, beszállásba :) Amennyiben nem megy 350 fölé akkor ennyi volt az up :)
Ha már te is bizonytalan vagy mindkét irányban.. :(
Az a baj lassan, hogy mindkét pozi ellen meg tudom magam győzni, hogy miért ne.
Én se, de nem is mertem beleadni :) Longon filoztam, arra okot továbbra sem találok :D