Pénteki záróban nyitott short lezárva szerény nyereséggel. Most no pozi. Örömmel látom, hogy végre lányok is írnak ide. :-)
Pénteki záróban nyitott short lezárva szerény nyereséggel. Most no pozi. Örömmel látom, hogy végre lányok is írnak ide. :-)
sztm annál is kisebb, mindenkinek van vagy 300kja :)))))
enyem mikromeret.
sőt, nano!
de ahogy látom az erő a jedikkel van nem a buxal.
Lezártam cirka nullában. OTI shortom maradt, azt nézegetem nagy okosan:)
én még egyelőre tartom a shortjaimat....USA megint vacakol...lehet hogy nem lesz benne erő hogy tovább menjen...
ha tévedtem én is lezárom a shortot.
Sokat tárgyalgattam, kiütötték a stoppom, utána meg nem nyitottam pozit, de morcos vagyok :)
Szerintem lezárom a shortom, minek kockáztassak. Megpróbáltam, nem jött be és kész.
Szevasztok...
20010 ???? pfff
nevetséges hogy milyen magasról indult az OTP ma..mire fel ?
mikor Csányi is eladott...
Ha a nagyfőnök elad, akkor nyilván azért teszi, mert jó előre látja a dolgokat a cég körül,..de erre föl veszi valaki ?
már rég -3 % on kéne lennie. nevetséges.
MOL mutatja szerintem a helyes irányt...az mentes az ilyen téves meghúzásoktól...
SP meg megy az egekbe + 0.50 % nem lehetigaz...
Igen, a magasabbról nyitott short mindig megnyugtatóbb. Ezt már én is tapasztaltam. Gondoltam, reggel fent nyitunk és irány le, de nem nagyon akar. Minden piac 0 körül tökörészik egyébként.
Én is múlt heti shortban ülök,kár hogy nem elég magasról :D
Ricsi a -200kt nekem is hiányzik,és hol van Herci,csak nem bojkottálja a hatit?
Tartom a shortot, de most nagy az egy helyben allas. Meglatjuk, mi lesz du.
akkor zárd.. :)
én inkább lefelé várom...
bár ha a jenkik emelkedni akarnak... márpedig esni nincs kedvük...
ezt bizonyította a múlt hét... pedig igen sz.r makrók jöttek ki...
Nekem tetszik, és adtam is rá keveset. Meglátjuk, eddig nem sokat tejelt:) De ha a KT elszaladna mínuszba, már jobb lenne:)
Ma szokásomhoz képest nagyon korán keltem, de nem találtam érdemleges beírni valót. :)
Én nem bánom most ha gyengélkedik, kicsit nagyobb beleéléssel is tehetné.
Bosszant, hogy még mindig a pénteki shortomban ülök, pedig jobban szeretnék pozi nélkül lenni most.
2 perccel hamarabb is felhozhattad volna a topikot, akkor nem kellett volna erőlködnöm.. :)
nagyon kihalt a fórum és a topik is...
mondjuk nem lesz ez izgalmas hét, de szép csorgásra alkamas lehet...
Ébresztő skacok,nem tetszik senkinek hati gyengélkedése?
Pénteken jó volt felhúzni ezért......